İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. İşletim Sistemleri
  4. Diğer Windows Sürümleri
Diğer Windows Sürümleri

Windos 8 kurulum Cd si Pc Çöktü :(

ParamedicSelcuk15.01.20154 cevap2.259 görüntüleme
#1
Arkadaslar malum orjinali çok pahalı :( Evdeki masa üstüm çöktü bu nedenle windos kurmam gerekiyor. Hazir format atacakken windosw 8 kurayim istiyorum. Acaba bana nasil yardimci olabilirsiniz.
Cevaplar
#2
Baştan belirtelim forum kuralları gereği varez paylaşımı yasak sonrasında windows 10 şuanda test amaçlı ücretsiz olarak microsoft'un sitesinden indirip kullanılabiliyor. Bir süre onu kullanabilirsiniz.
ParamedicSelcuk Konuyu açan
#3
Sagolun dikkat ederim bundan sonra. Sadece bana yol göstermelerini istemiştim.
#4
ParamedicSelcuk dedi: ↑
Arkadaslar malum orjinali çok pahalı :( Evdeki masa üstüm çöktü bu nedenle windos kurmam gerekiyor. Hazir format atacakken windosw 8 kurayim istiyorum. Acaba bana nasil yardimci olabilirsiniz.
Google'a Windows 8.1 12in1 yazarak AIO sürümlerinden birini indirip kurabilirsiniz. Aylara göre güncellemeleri mevcuttur. Ocak ayı bitmediği için kullanabileceğiniz en güncel sürüm Aralık sürümleridir. İşletim sisteminizi yenilemeden önce sürücülerinizin yeni sisteme uygunluğunu kontrol ediniz.
#5

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.