Arkadaşlar geçen gün Win XP yüklü PC'yi Win 7'ye yuksellttim. Ve format sonrasi sorunlar ortaya çıktı. Oncelikle ses yok, ses driverlari yüklü hatta kaldırıp manuel şekilde de yükledim ama bilgisayardan ses gelmiyor, köşedeki ses ibaresinde bakıldığında da ses var. Onun dışında PS 2 standart klavyem artık çalışmıyor. Çözumu ne olabilir tekrar XP formatı mi atmam gerekecek illa ki?
Windows 7 sorun
Cevaplar
Sürücüleri tanıttınız mı?Arkadaşlar geçen gün Win XP yüklü PC'yi Win 7'ye yuksellttim. Ve format sonrasi sorunlar ortaya çıktı. Oncelikle ses yok, ses driverlari yüklü hatta kaldırıp manuel şekilde de yükledim ama bilgisayardan ses gelmiyor, köşedeki ses ibaresinde bakıldığında da ses var. Onun dışında PS 2 standart klavyem artık çalışmıyor. Çözumu ne olabilir tekrar XP formatı mi atmam gerekecek illa ki?
👍 1
Sisteminizi tam olarak yazar mısınız?
Pc:hp compaq dx6100 mt,anakart hewlett packard 0984h,intel pentium 4Sisteminizi tam olarak yazar mısın
Evet.Ses soundmax integrated digital audio.Calisiyor gözüküyor ama ses yok,aygıt yöneticisinde de normal ünlem falan yokSürücüleri tanıttınız mı?
En iyisi Windows XP ya da Vista kurmak olacaktır. Ses önemli değilse tabii.Pc:hp compaq dx6100 mt,anakart hewlett packard 0984h,intel pentium 4
Evet.Ses soundmax integrated digital audio.Calisiyor gözüküyor ama ses yok,aygıt yöneticisinde de normal ünlem falan yok
Klavye için de yapılacak birşey yokmu.Usb klavye çalışıyor ama standart klavye çalışmıyor.Bir de benin diğer pc de(win xp)önceden format atılmıştı bilgisayarcı tarafından ve onda da ses sorunu vardı.Su anki pc win 7 yukselttigim için hata veriyordur belki ama o format sonrasi da xp kalmıştı yükseltme olmadan.Sizce sorun nedirEn iyisi Windows XP ya da Vista kurmak olacaktır. Ses önemli değilse tabii.
Kurulan ses sürücüsünden olabilir. PS/2 portu hakkında bir fikrim yok ama chipset sürücülerinizi kurmayı deneyin (Intel 900 serisi gibi chipsetler, Windows XP ve üzerinde genelde standart olarak bulunur).Klavye için de yapılacak birşey yokmu.Usb klavye çalışıyor ama standart klavye çalışmıyor.Bir de benin diğer pc de(win xp)önceden format atılmıştı bilgisayarcı tarafından ve onda da ses sorunu vardı.Su anki pc win 7 yukselttigim için hata veriyordur belki ama o format sonrasi da xp kalmıştı yükseltme olmadan.Sizce sorun nedir