Selam arkadaşlar. Şöyle bir sorunum var. PC de hangi dosyayı açarsam açayım "windows configures search settings" uyarısı geliyor. Ardından yükleme işlemi başlıyor ve dosya uzantısı bulunamadı uyarısıyla sona erip yüklemeyi durdururyor. Zannımca dosya silindi ve ben bunu tekrar nasıl yükleyebilirim diye siz sevgili SDN dostlarımdan yardım bekliyorum ^^
Windows Configures Search Settings Hatası
Cevaplar
pek bişey bulamadım biraz daha yardım etsen, tamam dediğin gibi yeniden yükleme yapıcaz ama windows configures search settings gibi bişey bulamadım hiç bi yerden
durum resmi yollayayım o zaman ok?
Ben böyle bir hatayı ilk defa gördüm.
Belki yardım eden arkadaslar cıkar..
Belki yardım eden arkadaslar cıkar..
ben office 2007 yi cracklediimde öle hata geliodu ama dediğim gibi bir programı cracklerken seninki neden oldu acaba :S
genelde programlar dosyalarını temp'e atarlar, ordaki dosyalar temizlendikten sonra setup larını arayabiliyolar, genelde programı yeniden yükleyince düzelir ama bilmiyorum bişe bulamadım, fakat sadece internet explorer de mi oluyo? çünkü diğer şikayet edenlerde sorun böyle, eğer sadece internet explorer kullanırken çıkıyosa karşına çözüm;
www.getfirefox.com ^^
www.getfirefox.com ^^
hem ie de hemde masa üstünde açmak istediğim her dosyada bu hatayı veriyor. mesela bilgisayarım klasörüne tıkladığım zaman bu mesaj ekrana geliyor. bende çözemedim, umarım format atmaya gerek kalmadan bu sorunumu çözerim :)
Dosyaları acarken demıs sanırım,klasör seceneklerini biraz kurcalar mısın?
Ayarları bir default yap bakayım.
Kolay Gelsin..
Ayarları bir default yap bakayım.
Kolay Gelsin..
sorun .msi uzantılı bir dosyada yani windows nstaller paketinde. ama düzeltme yolunu bilmiyorum sinir bozucu olanda bu zaten!
İlk başta Windows Installer 3.1 kurun.Sonra Net Framework 2.0 dil paketini kurunuz.Sistemini yeniden başlat arkadasım,insallah sorun düzelir.
teşekkür ederim arkadaşım. hemen kur işlemine başlıyorum :)
sorun windows desktop search ile ilgili olabilir istersen bi yükleyip kaldırmayı dene...
denedim olmadı. yine aynı şekildeonline destek dedi:İlk başta Windows Installer 3.1 kurun.Sonra Net Framework 2.0 dil paketini kurunuz.Sistemini yeniden başlat arkadasım,insallah sorun düzelir.
Bu hata devam ediyor arkadaşlar. Bir çözüm bulalım buna lütfen.
Sen systemi komple bi taratsana antivirus ve spyware için.
Deneme1) XP cdsini takıp sfc /scannow yazarmısın? start --> run --> sfc /scannow
Deneme2) Safe Mode (Güvenli Mod) da bilgisayarı başlatıp hatayı almadığın birgüne dönme işlemi (restore) yapar mısın?
Deneme2) Safe Mode (Güvenli Mod) da bilgisayarı başlatıp hatayı almadığın birgüne dönme işlemi (restore) yapar mısın?
Deneme 1 için xp cdm yok :(
Deneme 2 için yapıldı ama çare olmadı.
Bu durum için format tek çare herhalde.
Deneme 2 için yapıldı ama çare olmadı.
Bu durum için format tek çare herhalde.
Format at gitsin yaa,ugrasma ;)
Onaır sırf senin için üye oldum bu foruma . Aynı sorun bende de vardı. Sürekli webde bu konu üzerine bir yardım varmı diye bakıyordum, ama herhangi bir çözüm bulamamıştım. Seninde burada yardım istediğini gördüm. Program ekle kaldırdan Search Setting'i kaldır. Benim bu şekilde düzeldi. Bilgisayarda masa üzerinde hangi dosyayı açmaya çalışsam sürekli Windows Configures Search Settings Hatası veriyordu. Şuanda düzeldi ve pc'yi çok rahat kullanıyorum. Kaç aydır kafayı yemek üzereydim. Umarım seninde işine yarar. Benim işime yaradı. Valla kuş gibi hafifledim... :) :)
kardeş o browse yerinin sonunda istediği dosyanın adı yazıyodur onu internette arattır indir sonra o windowsun içindeki tempe yapıştır o dosyayı......(bende de msn de aynı sorun vardı....)
Arkadaşlar, önerileriniz için teşekkür ederim. Söylediklerinizi deniyeceğim ve sonucu size bildireceğim. Teşekkürler.
Program ekle kaldırdan Search settings i kaldırdım ve problemim çözüldü. DJ kader, teşekkür ederim bu yardım için. Çok sağol.Dj-KaDer dedi:Onaır sırf senin için üye oldum bu foruma . Aynı sorun bende de vardı. Sürekli webde bu konu üzerine bir yardım varmı diye bakıyordum, ama herhangi bir çözüm bulamamıştım. Seninde burada yardım istediğini gördüm. Program ekle kaldırdan Search Setting'i kaldır. Benim bu şekilde düzeldi. Bilgisayarda masa üzerinde hangi dosyayı açmaya çalışsam sürekli Windows Configures Search Settings Hatası veriyordu. Şuanda düzeldi ve pc'yi çok rahat kullanıyorum. Kaç aydır kafayı yemek üzereydim. Umarım seninde işine yarar. Benim işime yaradı. Valla kuş gibi hafifledim... :) :)
bu yanıt için teşekkür ederim, bu forum a sırf bu cevap için kayıt oldum yanıt için saol DJ
arkadaslar Search settings dosyası program fıles da gozukmuyor napabılırım aynı sey benımde basıma geldi :S:S nasıl bulabılırım bu dosyayı ?? yardım lutfen bu yardımı gorenler cvp yazsın lutfen
Denetim Masası > Program Ekle-Kaldır :whistling:specistanburl dedi: ↑arkadaslar Search settings dosyası program fıles da gozukmuyor napabılırım aynı sey benımde basıma geldi :S:S nasıl bulabılırım bu dosyayı ?? yardım lutfen bu yardımı gorenler cvp yazsın lutfen
tmm arkadasım bu benım yazıyı yazdıktan sonra buldum program ekle kaldırdan bılıyorum ıste bı an goremedım :S:s:D:mrgreen:ama yınede saolasın hallodu yanıPylsWeb dedi: ↑Denetim Masası > Program Ekle-Kaldır :whistling:
Dj-Kader Allah senden razı olsun oh be düzeldi pc. İyiki yazdın ben de çıldıracaktım. Cok sagol.

