İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Akıllı Telefonlar
  4. Sony
Sony

WP'den Android'e Geçiş Uygulaması!

17.10.20145 cevap2.373 görüntüleme
Misafir
#1
WP'den Android'e Geçiş Uygulaması!

Sony, Windows Phone kullanıcılarına gözüne dikmiş durumda. Firma, Windows Phone platformundan Xperia serisi Android telefonlara geçmek isteyenler için bir aktarım yazılımı hazırlamış.
Cevaplar
#2
Güya Sony Wp üretecekti.Tam tersine kuyusunu kazıyor.Buna Microsoft'un tepkisi nasıl olacak merak ettiğim şey o.
#3
1 yıldan uzun bir süredir wp kullanıcısı biri olaraktan bir kaç yıla kadar wp diye bir şeyin kalabileceğini sanmıyorum.
en büyük sebebi de anroid ve ios a düzgün ve sürekli güncelleme üreten uygulama şirketlerinin kasıtlı veya kasıtsız olarak wp a özensiz bir şekilde uygulama ürettiklerini düşünüyorum.
#4
cagdasc dedi: ↑
1 yıldan uzun bir süredir wp kullanıcısı biri olaraktan bir kaç yıla kadar wp diye bir şeyin kalabileceğini sanmıyorum.
en büyük sebebi de anroid ve ios a düzgün ve sürekli güncelleme üreten uygulama şirketlerinin kasıtlı veya kasıtsız olarak wp a özensiz bir şekilde uygulama ürettiklerini düşünüyorum.
Bence Wp kalkmaz.Ama android tabanına geçerseler onu bilemem.Şu an ben de Wp a para veremem piyasası yok daha 1500 e satılan htc 8c l820 600 tl civarına bulunabiliyorken.Son cümlenize kesinlikle katıyorum yani kasıtlı yapılan bir olay uygulamalardaki özensizlik.Mutlaka Microsoft'un buna tepkisi/isyanı olacaktır.Facebook uygulaması bile yarım yamalak.Olmaz ama böyle
#5
Wpli cihazlar windows10'dan sonra patlama yapabilir.. Wp'non pek olecegini sanmam.
#6
2011-2012-2013 yıllarında ios kullandım ve son nerdeyse 1.5 yıldır kullandığım wp da uygulamalarda yaşadığım sıkıntıları o yıllarda yaşamadım.
gerçekten çok ilginç her şey gelişirken ve kolaylaşırken wp da hale uygulamalarda sürekli eksiklikler, eksikliklerin uzun uzun süreler geçmesine rağmen tamamlanamaması, instagram gibi bir uygulamanın artık kaç ay oldu hatırlamıyorum hala beta sürümünde olması, facebook uygulamasında halen haberlerin, fotoların, videoların görünmemesi, twitter ı konuşmaya bile gerek yok rezalet uygulamalarına dayanmaya çalışıyorum. rezil bir forsquare varken swarm çıktı da rahatlattı biraz. linkedin desen sadece uygulama fotosu gibi ekranda duruyor. bunlar sadece bilinen en amiral sitelerin uygulamalarındaki rezillikler. türkiyedeki tv ve haber portalları bile daha adam akıllı uygulama üretmediler. uygulamalardaki yorumları takip etmeye çalıştığımda sadece oyun oynayan çoluk çocuklar kullandığı bir platform gibi.
bilmiyorum ama bu saatten sonra microsoft un isyanı olsa bir şey değişmez. zaten piyasada ios ve android atı alıp artık üsküdarı geçti bile :)
16-17 ay önce alırken üstünde model olmayan l920 nin üstüne sayısını bile bilmediğim model çıkıp telefonun fiyatının yarıya inmesini konuşmayacağım bile. şu anda telefonu satma girişimim bile olamayacak aldığım paranın 1/4 üne gideceğine eminim.
şunu anladım ki 2 yıl telefonun değerinin çok aşağılara düşmesin telefonun modeli çok eskimesin, uygulamaların sorunsuz ve el üstünde olsun diyorsan ios diyorum başka bişey demiyorum.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.