İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Haberler
  4. SDN Haberleri
SDN Haberleri

XO Üretimi Başladı

Berkin Bozdoğan07.11.20070 cevap1.298 görüntüleme
2005'den beri4.926 mesaj
#1
Çin'in bir köşesinde, notebook seri üretimi nispeten hayırlı bir iş için başlamış durumda. gelişmekte olan ülkeler için düşünülen ve yalnızca hükümetlerin talebiyle satışı gerçekleştirilen XO'nun seri üretimi başladı. Birkaç milyon sipariş yapıldığını düşündüğümüz XO (eski adıyla yüz dolarlık dizüstü) olması düşünülenden çok daha pahalıya, 200 dolar gibi bir fiyata, mal oluyor.

Kampanyası da Var!

Geçtiğimiz haftalarda ekonomik açıdan gelişmiş ülkeler için bir XO kampanyası yapılmaya başlanmış, 400 dolara bir tane alana bir tane de bağışlama seçeneği sunulmuştu. Tabii teknik açıdan bu kârsız bir alışveriş; fakat dünyanın geleceği açısından garip yardım örgütlerine aidat ödeyip vicdanı ferah tutmaya çalışmaktan daha yapıcı bir girişim.

Bilgi için: OLPC
SDN - http://shiftdelete.net

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.