eğer indirmek istiyorsan, google a girip "windows xp turkce rapidshare" yazıp arat. çıkan sonuçlara gir ve
http://rapidshare.com/files/0123456.... şeklinde giden ve part1.rar, part2.rar şeklinde biten linkleri kullanarak parçaları rapidshare den indir. tüm partları indirdikten sonra (max. 7 part olması lazım) bir klasörde topla ve ilk parçaya (part1.rar) sağ tuşla tıklayarak "dosyaları çıkart" seçeneği ile partların içindeki dosyayı dışarı çıkart. tüm partları tarayıp tek bir dosya çıkartır sana. muhtemelen de bir .iso doyası olur bu. sonra .iso dosyasını nero ile "kalıbı diske yazdır" seçeneğini kullanarak cd yaz ve format at.
eğer rapidsahre ile parça parça uğraşmak istemezsen torrent sitelerine gir ve arama yap. mesela burdan:
http://www.mininova.org/search/?search=windows+xp+professionalama turkce bulman zor yabancı torrent sitelerinde. baştan söyleyim. ingilizce bulursun. yerli torrent siteleri de genelde paralı üyelikle çalışıyor. (dünya onlara kalmış ya!) yine de ing. de olsa indirmek istersen sitede çıkan torrent sonuçlarından "seeds" değeri en yüksek olan torrenti bilgisayarına indir. seed, torrentin bağlı olduğu dosyayı bilgisayarında kaç kişinin paylaşıma sunduğunu gösterir. torrenti indirip kaydettikten sonra utorrent programını kur. ücretsiz bir programdır. linki burda:
http://www.inndir.com/%C2%B5Torrent-31964p.htmlprogramı kuduktan sonra torrent dosyasını utorrent ile aç. açılan küçük bilgi penceresinden nereye indireceğini seç ve indirmeye başla.
hepsi bu kadar. kolay gelsin.