2021'den beri2 mesaj
Arkadaşlar şimdi benim Philips bir tablet var fotoğrafları siliyom(hepsini 0 fotoğraf kalaak şekilde) çöp kutusundan da siliyom ama ayarlarda ki depolama bölümüne gelince 444 MB fotoğraf diyor çöp kutusundanda silinmişken bu yazıyor 30 gün sonra gidermi yoksa