birkaç ay içerisinde yeni cihaz alıcam şuan aklımda htc desire eye var (aslında iphone 6 düşünüyodum ama yan tuşlarına basında kırmışsın gibi çıkan sesten nefret ettim) ama birkaç ay daha bekleyip yeni bir amiral cihaz da alabilirim en yakın hangi marka çıkarır?
Yeni amiral gemiler
Cevaplar
En yakın Hima çıkacak.Şubat gibi çıkar bence htc'nin amirali.Sonra Z4 çıkacak.Peşini S6 takip edecek G4 de ilkbahar açılışını yapacak.
şubat ta ise htc yi bekleyebilirim samsung s3 ve lg g2 den sonra htc de kullanmak istiyorumpinterest dedi: ↑En yakın Hima çıkacak.Şubat gibi çıkar bence htc'nin amirali.Sonra Z4 çıkacak.Peşini S6 takip edecek G4 de ilkbahar açılışını yapacak.
Htc hime bekle bence de ama Snapdragon 810 ile gelirse al yoksa çok da beklediğine deymez
İçimden bir ses sadece G4'ün Snap. 810 kullanacağı yönünde.Jiraiya06 dedi: ↑Htc hime bekle bence de ama Snapdragon 810 ile gelirse al yoksa çok da beklediğine deymez
Diğer üçlü Snap 805 ile devam eder gibime geliyor.
güzel olur bir de G4 ün bir konseptini gördüm o tasarımlarla ve çerçevelerle gelse gözü kapalı alınır :)pinterest dedi: ↑İçimden bir ses sadece G4'ün Snap. 810 kullanacağı yönünde.
Diğer üçlü Snap 805 ile devam eder gibime geliyor.
Zam da geliyor ki Snapdragon 810 ile gelmezlerse seneye telefon alinmaz bundan sonra ben de artık orta segmentten devam edecegim 1000 tlye kadar çok guzel cihazlar varpinterest dedi: ↑İçimden bir ses sadece G4'ün Snap. 810 kullanacağı yönünde.
Diğer üçlü Snap 805 ile devam eder gibime geliyor.
HTC Hima MediaTek li olmayacak mı ?
Qualcomm'lu olursa Snapdragon 805'li olur bence.
Yada 2 model çıkar biri Snapdragon biri MediaTek'li olur her halde.
Hima'yı bekleyebilirsin.
HTC Hima, yeni One mı olacak ? yoksa farklı bir model mi ?
Qualcomm'lu olursa Snapdragon 805'li olur bence.
Yada 2 model çıkar biri Snapdragon biri MediaTek'li olur her halde.
Hima'yı bekleyebilirsin.
HTC Hima, yeni One mı olacak ? yoksa farklı bir model mi ?
bt ile 5 çayı ve inceleme videolarında sony z4 snapdragon 810 a yetişemicek diyolar htc hima da yetişmez herhalde yeni vergiler ve eski modellerin ucuzlamaması sonucu yeni amiral gemiler 2300 - 2600 arası çıkar snapdragon 805 le gelirlerse almam çok satılcaklarınıda sanmam