İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Topluluk
  3. Otomobil
  4. Volkswagen
Volkswagen

Yeni Golf'e 4 ödül daha

mr_rain01.12.20122 cevap6.534 görüntüleme
2008'den beri24 bin mesaj
#1
Yeni Golf, Avrupa tüketici koruma organizasyonu Euro NCAP tarafından gerçekleştirilen güvenlik testleri değerlendirmesinden beş yıldız aldı. Yeni Golf, aynı organizasyonun ‘Euro NCAP Advanced Ödülleri’ kategorisinde de entegre güvenlik alanında yaptığı yeniliklerle de ödüle layık görüldü.

Yeni Volkswagen Golf, güvenlikte bir önceki neslinde gösterdiği başarıyı yedinci neslinde de tekrar etti ve Avrupa tüketici koruma organizasyonu Euro NCAP tarafından 5 yıldızla derecelendirildi. Yolcu koruması, çocuk koruması, yaya koruması ve sürücü yardım sistemlerinden oluşan güvenlik paketiyle 5 yıldız alan Yeni Golf, böylece sınıfındaki iddiasını bir kez daha ortaya koydu. Değerlendirme kriterleri arasında yer alan yetişkin yolcu koruması konusunda en yüksek dereceyi alan Yeni Golf aynı zamanda 18 aylık bebek ve 3 yaş üstü çocuk korumasında da bu başarıyı tekrarladı.

Yeni Golf, standart olarak sunulan ikincil çarpışma freni (Multi Collusion Brake), yorgunluk tespit sistemi (Fatique Detection), ve opsiyonel olarak alınabilen yer alan çarpışma hazırlığı (PreCrash) adaptif hız sabitleyici (ACC), Front Assist, şehir içi acil durum fren sistemi (City Emergency Brake), şerit takip asistanı (Lane Assist) gibi gelişmiş sürüş destek sistemleriyle de değerlendirmelerden tam not aldı. Yeni Golf, Euro NCAP değerlendirmelerinde ayrıca, daha önce ADAC tarafından inovasyon alanında Yellow Angel ödülünü alan multicollision brake’in yanısıra, Lane Assist, PreCrash ve proaktif yolcu koruması sistemleriyle 4 alanda İnovasyon ödülünün de sahibi oldu.



kaynak
Cevaplar
2009'den beri1.183 mesaj
#2
>>Arabanın dış görünüşünü çok bozdu Volkswagen..
>>Bundan 2 nesil öncekilerin kasası daha güzel...
2008'den beri8.662 mesaj
#3
Dış görünüm çok sıradan.
İçine oturduğumdada beni çok sıkan bir kabini vardı.
Malzeme kaliteside düşmüş gibi geldi bana.
Ama yinede Alman Almandır diyenlerin favorisi olur bu araba.

Cevabını yaz

Cevap yazmak için giriş yap ya da üye ol. Eski forum kullanıcı adın ve parolanla girebilirsin.