Merhabalar arkadaşlar. Yurtdışından telefon getirme konusunda birkaç sorum olacaktı. Yurtdışından bir tanıdık gelecek ve bize de hediye telefon getirecek diyelim. En fazla kaç telefon getirebilir? Telefon getirdikten sonra pasaport üstüne açınca sorun çıkar mı?
Yurtdışından telefon getirmek
Konu bilgisi
17cevap
15 bingörüntüleme
23.01.2013açıldı
31.08.2013son cevap
Cevaplar
Tamamen şans işi, çantaya 5 iphone atarsın uçağa binmeden önceki x-rayden geçerken güvenlik görevlisi durdurmazsa daha da sorun çıkmaz. Yasal olarak bu sayı 2 diye biliyorum.Pasaport kaydı yaparsanız sorunsuz kullanırsınız.
2 tane getirebilir bi pasaporta 2 tane işletilebiliyor en fazla.
Yüksekova gibi bir yerde tanıdığınız varsa o getirsin galaxy s3 800lere düştü burada :)
Yüksekova gibi bir yerde tanıdığınız varsa o getirsin galaxy s3 800lere düştü burada :)
Ben de şaşırdım fiyatlara, sanalpazarda 1000 liraya s3, 1200 liraya note 2 satan biri var, gönderim yeri hakkari :D__kadıköyRAP__ dedi: ↑2 tane getirebilir bi pasaporta 2 tane işletilebiliyor en fazla.Yüksekova gibi bir yerde tanıdığınız varsa o getirsin galaxy s3 800lere düştü burada :)
Orjinaldir ama imei çakmadır hocam, arıza patch şebeke sorununu da çözdü istersen al yani. :Dtrnc dedi: ↑Ben de şaşırdım fiyatlara, sanalpazarda 1000 liraya s3, 1200 liraya note 2 satan biri var, gönderim yeri hakkari :D
Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar :) 2 tane gelse iyi sorun çıkarsa da birini kendi telefonu diye söylesin kendi kullansın gelince versin :D
Arkadaşlar benim de benzer bir sorunum var yeni konu açmak istemedim. Bana da gelicek yurtdışından telefon. Ama tabi pasaport falan yok. Bu durumda ne yapmam gerekiyor?
Birinin pasaportunun adına kayıt etmeniz gerekecektir, imei sorunu çıkmaması için..mcfilay dedi: ↑Arkadaşlar benim de benzer bir sorunum var yeni konu açmak istemedim. Bana da gelicek yurtdışından telefon. Ama tabi pasaport falan yok. Bu durumda ne yapmam gerekiyor?
Pasaport yok malesef. Galiba bu durumda mis gibi yepyeni telefonu telefonculara emanet etmek gerekiyor:/ Başka birinin pasaportu ile çözülür mü?
Sen al telefonu götür telefoncuya alsın eski nokia ların kalbini aktarsın zeki olana :Dmcfilay dedi: ↑Pasaport yok malesef. Galiba bu durumda mis gibi yepyeni telefonu telefonculara emanet etmek gerekiyor:/ Başka birinin pasaportu ile çözülür mü?
Galiba öyle olacak :Dhasanistan44 dedi: ↑Sen al telefonu götür telefoncuya alsın eski nokia ların kalbini aktarsın zeki olana :D
nexus 4 alsam yurtdışından unlock olandan açtırmam gerekirmi
uluslar arası olarak alırsanız sorun çıkmaz
Merhaba arkadaşlar, Almanya'dan bir arkadaşım aracılığı ile telefon getirtmeyi düşünüyorum fakat ne pasaportum var nede getiren arkadaşımın pasaportu kullanılabilir durumda.
Başka birinin pasaportunu kullanmak için de o kişinin en azından 1 ay öncesine kadar yurt dışına çıkıp girmiş biri olması gerekiyormuş sanırım.
Pasaport olmadan cihazı kayıt ettirip kullanmamın bir yolu var mı acaba ?
Başka birinin pasaportunu kullanmak için de o kişinin en azından 1 ay öncesine kadar yurt dışına çıkıp girmiş biri olması gerekiyormuş sanırım.
Pasaport olmadan cihazı kayıt ettirip kullanmamın bir yolu var mı acaba ?
Internette pasaportsuz kaydeden yerler var imei numarasini markasini modelini mesajla atiyorsun kaydediyorlar yasal olarak sonra sen parayi havale ediyorsun...
Çok hassas bir konu bu, güvenilir ve sorunsuz kayıt yaptırabileceğim bir yer bulmam gerekiyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa öm de atabilirler.
merhaba benimde bir sorum olacaktı. ingiltereden s4 getirtmeyi düşünüyorum fakat telefonda türkçe dili yüklü olur mu ?
beyler bende ebaydan telefon almak isiyorum siteden ama gümrük fiyatından dolayı çekiniyorum iphone 5 almak istiyorum 499 dolara ne yapmamı önerirsiniz