andydufy
son görülme
Son mesajları
Arkadaşlar, çevremdeki insanları mutlu edebileceğim küçük fikir veya etkinlik tavsiyeleri verebilecek bir uygulama arıyorum. Bilen var mı?
Hadi inşallah..
Video paylaşınca çözdün zannettim.
Çözdün mü olayı?
Win 8 yüklü bilgisayar başka bir bilgisayar mıydı? Eğer başka bir bilgisayarsa Linux sistemi olan bir bilgisayarda dene. Ya da çalışan cd/flash üzerinden ile sen bilgisayarında ubuntuyu başlat ve flash diski tak dene.
emrhyldrm dedi: ↑Flaş diski takın. Başlat - Tüm Programlar - Donatılar - Komut İstemi'ne sağ tıklayın ve Yönetici Olarak Çalıştır deyin. Her satırdan sonra Enter tuşuna basarak şunları yazın: Kod: diskpart Kod: list disk (listenin sağında
Cmd programı ile komut girerek flashı sıfırlayabilirsin. Internette aratırsan çıkacaktır. (Cmd windows içinde var..)
Birincisi telefon ve bilgisayarlardaki işletim sistemini tek tipleştirme işini ubuntuda yapmakta.. Ikincisi windows 8 ile gerçekten birbiriyle uyumluluğu çok iyi masaüstü ve metro arayüzü kullanılıyor. Bu yapılan aynı zamanda eski bilgisaya
Güncellemeler haricinde farklı bir program yüklemiş olabilirsin belki de.. Ya da güncellemeler sıkıntı çıkartmış olabilir. Win 8 de benim de başıma şöyle birşey geldi..iki arayüz var 8de, birincisi normal masaüstü, ikincisi metro arayüzü.
Win 8 yükleyebilirsin.
Sen de çok fevrisin. En başında forum kuralları arasında böyle bir kuralın var olmadığını ifade edebilirdin. İnatlaşmak mı ,yoksa hakkını savunmak mı daha doğru?