arizmendd
son görülme
Son mesajları
Arkadaşlar merhaba. Bu anakart ile i5 2500k işlemci kullanıcam. Overclok yapılabiliyor mu bunda? Eğer kurallar dışı konu açtıysam kusura bakmayın acele oldu biraz vaktim pek olmadığı için gelişigüzel açmak zorunda kaldım.
Aaa 1150 imiş ya hiç dikkat etmedim iyi oldu uyardığınız. Peki 1151 olsa kullanabilir miyim nesil uymasa bile?
Msı'ın sitesinde böyle bir ibare var. Supports 6th/ 7th Gen Intel® Core™ i3/i5/i7 processors, and Intel® Pentium® and Celeron® processors for Socket LGA1151 Benim elimde i7 4790 4. nesil 1151 pinli işlemci var ben bunu takıp kullanamaz
Çok teşekkür ederim
Akşam deneyeyim evet söylediğiniz şey aklıma gelmedi hiç uğraşmadım. Slot dedim kendi kendime kestirip attım teşekkür ederim tekrardan.
Foxconn a74ml-k model anakartım var desteklediği maksimum ram kapasitesi 4gb. Şimdi sorunum şu. Bu anakartta 2 adet slot bulunmakta bunlardan bir tanesi dün akşam bozuldu sanrıım çünkü daha önce çalışıyordu 1+1=2gb ram takılıydı 1 tanesini