.Ç.
son görülme
Son mesajları
Memati icin izliyorum diziyi... Rolünü gercek anlamda oynayan nadir oyunculardan.. Çok yakışıyor bu role... Memati 1 numara!
Bez Bebek , Prenses Perfinya , Pulsar , Adanalı vs o kadar cokki :/
Zaten dunyanın parasını kazanıyorlar... Paralı yapmalarına gerek yokki (:
Dunya muzigi icin onemli bir isimdi... Sahne showlari bugün bircok star tarafindan taklit edilmekte... Büyük yıkım!
Diğer icona göre daha hoş olmuş. Ama geliştirilebilir...
Galatasaray'a faydası olacağını düşünmüyorum. Abartılacak düzeyde bir oyuncu değil. Forma şansı bulabilir fakat Galatasaray taraftarını tatmin edemez.
Albüm genel olarak güzel. Fakat hala Çakkıdı'nın etkisinden kurtulamamış gibi görünüyor. Kullandığı soundlar ile Justin Timberlake havası yaratmaya çalışmış. Özgün bir şeyler yapmalı diye düşünüyorum.
Albümü çok beğendim. Büyük emekler verilerek hazırlandığı her halinden belli. Ülkemizde böyle kaliteli çalışmaların yapılması gurur verici. Herkese tavsiye ediyorum.