justlive4life
son görülme
Son mesajları
Denemeden bilemezsin. Ben şahsen çok memnunum. Hiçbir sorunum olmadı 5 6 aydır.
robinhogol dedi: ↑İyi ama izlenmiyotArkadaşım kafan mı iyi. İzlenemiyor ayrı bir şey izlenmiyor ayrı bir şey. Özellikle sordum HANGİSİ diye. Foruma lütfen IQ testiyle falan üye alınsın. Böyle adamlara laf anlatılmaz.
Bildiğin korsan işletim sistemi yükle diyorlar yani. Windowsa para vermek istemeyenlerin satıl stratejisi.
· 1 tepkiEskiden üniversitelerin kapılarında kamp kurarlardı kredi kartı vermek için.
robinhogol dedi: ↑e açılıyor işte ne var ki?
bir link atsan bir şey atsan, daha doğru düzgün derdini anlatamıyorsun ki.
Flexix dedi: ↑Yakin zamanda almanyada okula başliyacağım ve 8. Sınıfım oraya gidince 8 e tekrarmi başlayacam yoksa daha geridenmi :-\Sanırım buna gittiğin yerdeki eğitim kurumu karar verecek.
· 1 tepkisgln17 dedi: ↑Merhaba Arkadaşlar pc bluestacks programını kurun android oyun keyfini çıkarın:) Hala bilmeyenler varsa çıkarsınlar keyfini bakalım.
Deneme şansım yok zira çevremdeki herkesin var. Ama pek içime yatmadı bu uygulama. Siz kendiniz bizzat denediniz mi peki?
bmbozbey dedi: ↑Varsa böyle bir imkan ve yeteneğin buyur :D Öncelikle virüsün ne olduğu ne ne tür şekilde bulaştığını çözmek yeterli.Söylerken çok kolay. Virüsün ne olduğu ve ne şekilde bulaştığını çözmek için o virüsü en az bir kere bulaşt
Furkan0223 dedi: ↑Sizin fikrinizi almak istiyorum.Site hangi yollar ile yapılırSite yapılırken gereken ihtiyaçlar nelerdir ?Site yapımı için nasıl satılır ?Site yapımı için hangi dersler dinlenir ?Site yapıldıktan sonra nasıl satılır , hang