leodinns
son görülme
Son mesajları
x0n0S dedi: ↑dostum bu devirde artık 7000 tl ye onboard ekran kartlı bir laptop bulursunuzYani çok iyi olmaz mı?The Cyclist dedi: ↑Bu ürünü öneririm: https://www.hepsiburada.com/acer-aspire-intel-core-i5-1135g7-8gb-512gb-ssd-mx350-freedos-
Merhaba. Laptop alacağım. Bütçe 7000 TL civarı. ( 7000 TL yi çok az aşabilir) Önerileriniz nedir? Bu fiyata en iyi ne olabilir?
Eski bir bilgisayarım var. Çalışıyor. Tamamen kasayla satabilir miyim veya parçalarını nasıl değerlendirebilirim? (Kaça satabilirim,nereye vb) Parçalardan birkaçı bunlar DDR2 2GB RAM INTEL PENTIUM DUALCORE işlemci 300W PSU 320 GB HARDDISK +
Sıradan Kullanıcı dedi: ↑Evet kaç story ss aldım Allah bilir ? Hiçbirinde bildirim gitmedi.Online sinav sistemi için kesin mi yani ?
Sıradan Kullanıcı dedi: ↑Online sınav sistemlerinde evet var. Fakat Instagram , Facebook gibi platformlarda yok.Kesin mi hocam ?
· 1 tepkidifferentturk dedi: ↑Nasıl yani SS aldığın sitedeki birşey Instagramda da mı karşına çıktı?Hayır yani instagram storydeki SS alınca bildirim gitmesi gibi, bir sitede SS alınca sitenin sistemine bildirim gitme gibi bir olanak var mıdır?
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim çünkü başka bulamadım. Arkadaşlar telefonda google da bir sitede ekran görüntüsü aldığında bildirim gitmesi gibi bir şey olabilir mi? (Instagram gibi)
Makine mühendisliğine başlıyacağım. Bilgisayar almak istiyorum. Ama masaüstü mü laptop mu karar veremedim. Oyun için de düşünüyorum o yüzden masaüstü toplamak var aklımda ama laptop mühendislik derslerinde falan çok gerek olur mu?