oktay1910
son görülme
Son mesajları
Benide ekleyebilirsiniz kulübe
Teşekkür ederim hocam umarım pişman olmam çok araştırdım ve bu fiyata en uygunu bu gibi geldi.
Arkadaşlar lg g2 siparişimi şuanda geçtim sağolun cevaplar için siyah olandan aldım.
Hocam zenfone 2 büyük ve kaba duruyor önceden zenfone 5 vardı sattım. 630a - - - Mesaj Güncellendi - - -MehmetA097 dedi: ↑oktay bende g2 32 gb var memnun deilim desem agzima vururlar heralde :)Bende g2'ye yakınım sizce p70 bu telefonların
g3'ü pek sevmiyorum. g2 daha çok tutuluyor g3'ten bence.
Hocam o 1300-1500 arası girer büyük ihtimal piyasaya o kadar çıkamam en fazla 1100 bu fiyattada en uygun bunlar gibi lenovo p70 de düşündüm aslındada bilmiyom o da 800 ama stokta yok şuan.
Valla çok kararsız kaldım hocam ya biri yeni biri donanım olarak daha üstün gerçi lg g2 de lolipop 5.1 felan aldı veya alacak diye biliyorum. Xperia c4 sanırım lg g2 ye göre daha büyük.
Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yarın tel siparişi vericem büyük ihtimal 1100 TL Lg G2 ile Sony Xperia C4 arasında kaldım ama lg g2 bir adım önde gibi sizin düşünceleriniz neler?
​Hocam şöyle bir problem var kurulumu 192.168.1.1 üzerinden yaptım kablosuz özelliği ilk başta yoktu tuşa basıp açtım oldu fakat şuanda bakıyorumda tuşa basıyorum ama wifi kapanmıyor ışık yanmaya devam ediyor problem nerde acaba?
Şuanki modemim kablolu yeni bir kablosuz modem almayı düşünüyorum çok araştırdım bu modemi öneriyorlar nasıldır sizce şuan fiber kullanmasamda fiber destekli olmasıda bir artı F/P ürünü gibi duruyor alınır mı ?
Aynı sorun bendede var ping 30-48 ms aralığında ultranet 16 mbps geçtikten sonra yükseldi ping önceden netlimitsiz 8mbps idi.
Bende 3-4 gün önce netlimitsiz 8mb'den ultranet 16 mb'ye geçtim ilk 2 gün normaldi ping sonradan ping yükselmesi oldu internetten oynadığım bazı oyunlarda takılmalar oluyor speedtestte 47ms çıkıyor ping arasam faydası olurmu acaba sorun ols