Sabri Kuzu
📍 Ankarason görülme
Son mesajları
Oyun oynamayı seviyorum şahsen U serisi işlemciler yetmez bana :(
328 mb lık güncellemeyei bugün yaptım.Facebook instagram gibi uygulamalarda donup duruyordu durduk yere.İnşallah çözmüşlerdir sıkıntıyı. Ha bide menüde bazı ikonlar diğerlerinden üstte duruyordu.
Driverler en son güncel durumda.Pil yeni takılmış olmasına rağmen mouse bazen takıla takıla gidiyor.Kontrol edemiyorum.İnternette gezerken sıkıntı yokta özellikle cs go lol gibi oyunlar oynarken olması kafamı karıştırıyor.Çözümü nedir ne ya
Güzel sistem.İşlemci ile ekran kartı arasında gömlek farkı var ilerde upragade yaparsan tadından yenmez.
· 1 tepkiTürkiye de teknoloji işi gerçekten çok pahalılaştı.İnsan çok zorlanıyor alacağı şeyi seçerken. Bu arada bilgisayar mühendisliği okuyacağım.İ5 yeterli olmaz herhalde pek bi bilgim yok ama.
Valla asus rog lar benimde aklıma geldi ama fiyatları çok yüksek malum. En son çare bilgisayar toplarım belki dedim ama 1.5 ay önce 1400 1500 civarında olan rx480-580 şu an 2 milyarın altında bulunmamakta.Nasıl artmış fiyatlar böyle.
· 1 tepkiVerdiğim bütçe ile 7.nesil msi bulmak çok zor.Genelde skylake i5 ve 9xx serisi ekran kartları kullanmakta.Performans konusunda nasıl olur fark yaratır mı bilmiyorum ama bi adım geride benim için.
Touchpad kullanıcağımı sanmıyorum.Ayrı klavye ve fare almayı düşünüyorum.
şu an kafamda ağır basan 2 laptop var. Dell İnspiron 7567 (IPS Ekran bu arada) Dell 7567-B7700D128F161C i7-7700HQ 16GB 1TB+128SSD GTX1050Ti 15.6 Dos (IPS) Monster Abra a5 v9.2.2 Abra A5 V9.2.2 15.6" Oyun Bilgisayarı
Evet arkadaşlar.3000TL Bütçem var.3500 tl civarına kadar çıkabilirim hatta çok iyi fırsatlar olursa 4000 e yaklaşabilirim.Oyun odaklı bi laptop almak istiyorum.Kafamda belli sorular var. -Antalyada yaşayacağım.Oyun se