salih47
son görülme
Son mesajları
Doctor Strange in the Multiverse of Madness, Suudi Arabistan'ın ardından Mısır'da da yasaklandı.
Başka bir disk ile dene
televizyonların ledleri kolay bulunuyor ama monitörlerinki bulunamayabiliyor
win+r yap dxdiag yaz sonra ekran kısmına gel bak ekran kartın görünüyor mu. Belki bozulmuştur ondan görünmüyordur.
mp4 ile kaydetmen sorununu düzeltir ya da dönüştürme uygulaması kullan.
· 1 tepkihiç uğraşma yeni telefon al ama telefon fiyatlarını da düşününce 250 lira yanında çerez kalıyor. Eğer şu an yeni bir telefon almak için bütçen yoksa batarya taktırmak daha mantıklı olur.
https://www.epey.com/monitor/lg-ultragear-27gl63t-b.html
şu an kullandığın ram kaç mhz
https://www.amazon.com.tr/dp/B09C688WD1?tag=akakceprime-21https://www.trendyol.com/asus/tuf-gaming-f15-fx506heb-hn286-i5-11400h-16gb-512gb-ssd-rtx3050ti-144hz-dos-15-6-fhd-notebook-p-226010824?boutiqueId=602863&merchantId=106740&utm
· 1 tepkiBöyle bir şey ücretsizi geçtim uygun fiyata bile mümkün değil. Kılıf tak kullan, çok takma.
Telefonun işlemcisi artık düzgün çalışmıyor ve pili sömürüyor olabilir. Kendine gelmesi için sıfırlamayı deneyebilirsin ve pilin gece bitmemesi için hücresel veri, wifi, ve konumu kapatmanı önerebilirim.
hayır olmaz, ekran kartı olmadığı için etkisi çok az olur. Tamam işlemci güçlü ama ekran kartı olmadığı için oyun bilgisayarı denilemez.