schreider
son görülme
Son mesajları
Butcher dedi: ↑Bu hangi Media Markt çünkü bir çok şubesinin bitişiğin de cihaz teslimat yeri bulunmakta faturanızla beraber gidiyorsunuz.Orda yardımcı oluyorlar.forum istanbul'dakini kastetmiştim
Herkese merhabalar, kısa bi süre önce aldığım laptop un ekranıyla ilgili bir problem var. garantiye göndermek istiyorum . garanti işlemleri için cihazı kasaya mı teslim etmeliyim yoksa herhangi bir görevliyemi?
Herkese merhabalar, bu iki model arasında hangisini tercih ederdiniz ve neden? şimdiden teşekkürler
durum şu, cihazı yükselttikten sonra birçok hata aldım ve cihaza win 8.1 kurdum . şimdi aynı bilgisayara yükseltme ile gelen anahtarla windows 10 temiz kurulum yapmak istiyorum . mümkün mü?
Merhabalar, windows 10 yükseltmesi ile gelen ürün anatarıyla temiz kurulum yapılabilinir mi? Bilgisi olan?
Herkese merhaba, acer eRecovery ile format atmak istiyorum ancak disk yönetimden baktığımda kurtarma bölümü bulunmuyor . eRecovery ' yi kullanabilir miyim ?
Sorun şu ki cihaz kutudan çıktığında lisanslı bir win8.1' e sahipti daha sonra crackli windows 8.1 ile formatlandı. cihazı fabrika ayarlarına çevirip link attığın yazılımı kullanırsam geçerli bir ürün anahtarı elde eder miyim ?
yani temiz kurulum için ürün anahtarına ihtiyacım yok öylemi?
windows 8.1 cihazımı windows 10'a yükselttim.ancak daha sonra 8.1 e geri döndüm .Yükseltmenin ardından home single türünden bir win10 ürün anahtarı verildi . Şimdi bilgisayarıma sıfırdan win10 kurmak istiyorum acaba verilen anahtarı kullan
Windows 8.1 yüklü cihazı windows 10 a yükselttim, şimdi format atmam gerek recovery bölümünü kullanırsam 8.1 mi yoksa win 10 mu geri yükler ? Şimdiden teşekkürler
yardımın için teşekkürler.
Bahsettiğin yazılımı (key viewer) nereden indirebilirim ?