Reklam
    Reklam
    SDNTV

    Tüm Mesajlaşma Uygulamaları Bir Arada

    Günümüzde birçok farklı mesajlaşma uygulamasını bir arada kullanıyoruz. Örneğin arkadaşlarımızla mesajlaşmak için Facebook Messenger, kız arkadaşımızla konuşmak için WhatsApp, oyun arkadaşlarımızla konuşmak için Steam ve iş iletişimi için Slack‘i kullanıyoruz.

    Hâl böyle olunca tüm mesajlaşma uygulamalarını ayrı ayrı kontrol etmek sorun olabiliyor. Bugün size tanıtacağımız Franz uygulaması ise tüm bu mesajlaşma uygulamalarını tek bir çatı altında topluyor ve farklı platformlar üzerinden insanlarla konuşmayı çok kolay bir hâle getiriyor.

    Reklam
    Reklam

    Neredeyse tüm mesajlaşma uygulamaları var!

    Windows ve Mac bilgisayarları destekleyen Franz, bünyesinde Slack, Facebook Messenger, WhatsApp, Telegram, Skype ve Steam gibi birçok farklı mesajlaşma uygulamasını barındırıyor. Programı bilgisayarınıza yükledikten sonra bu mesajlaşma uygulamalarından hangilerini kullanıyorsanız o hesabınıza bir kere giriş yapmanız yeterli oluyor.

    Daha sonra yan yana sıralanan farklı mesajlaşma uygulamalarında kolayca gezebiliyor ve insanlarla mesajlaşabiliyorsunuz. Ayrıca eklemiş olduğunuz herhangi bir uygulamadan yeni mesaj geldiğinde direkt olarak Franz programı üzerinden bildirim alabiliyorsunuz.

    Reklam
    Reklam

    #video_11811#

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    19 Yorum

    1. SDN Okuru

      Whatsapp kullanırken telefonda veriyi açık tutmak gerekiyor mu?

    2. SDN Okuru

      Güzelmiş beğendim böyle bir uygulamayı tanıtmanız ayrıca güzel olmuş

    3. SDN Okuru

      Guvenilir mi gume gitmeyelim.

    4. SDN Okuru

      Bu uygulamanın mantığını çok sevdim. Keşke artık işletim sistemleri ortak bir mesajlaşma servisi standardı geliştirseler çok güzel olmazmıydı. Demek istediğim iphone için imessage, google için hangouts, windows için skype messaging yerine MMS gibi bir standart geliştirilsede sürekli farklı farklı uygulamalarla boğuşmasak…

    5. SDN Okuru

      Mesajlaşma uygulamalarını tek çatı altında toplayan bir programı aramayı uzun süre önce aramayı bırakmış, umudumu yitirmiştim. Bu programı paylaşmanız beni gerçekten mutlu etti, teşekkürler.

    6. SDN Okuru

      İyi ki varsınız sdn ekibi….

    7. SDN Okuru

      peki whatsapp oturumu ne halde? telefondakinden çıkmak gerekiyor mu yoksa WP web gibi mi çalışıyor?

    8. SDN Okuru

      SDN ekibi, güvenli mi bu uygulama? Denediniz mi kendinizde? Bir haber yapıyorsunuz iyi hoş güzel ama bazen de yorumlara katkıda bulunun. Demek ki insanların aklına birşeyler takılmış ve bu da yaptığınız haberden kaynaklanmış. Bence yorumlara cevap vermelisiniz. Bu mesaja da vermiceksiniz cevap yine de tşk ederim.

    9. SDN Okuru

      WhatsApp web üzerinden çalışıyor. Surekli pc/mac basinda iseniz ise yarar.

    10. SDN Okuru

      Aslaaa kullanmam şifreyi yolda bulmadık biz 🙂 şaka bir yana kiminle ne yazdığımı kimse bilmesin

    11. SDN Okuru

      NE kadar güvenilinilir

    12. SDN Okuru

      Ortak mesajlaşma var obda whatsapp ve messenger gerisi tirt. Uçtan uca şifreleme de geldi oh mis başkasına ne gerek var

    13. SDN Okuru

      7aydir Mac de kullaniyorum iki Hafta Evvel windows a a geldi

    14. SDN Okuru

      Önemli olan güvenirlilik bunun hakkında fikir belirtmemiş

    15. SDN Okuru

      bu tarz uygulamalara güvenmem

    16. SDN Okuru

      yazılımın Linux versiyonu çıkalı 10 gün oluyor. peeh peeh peeeh.

    17. SDN Okuru

      Bence çok başarılı. Çok teşekkürler paylaşım için

    Diğer yorumları gör (18) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap