Fujifilm yeni ürünleriyle şov yaptı
Fotoğraf ve görüntüleme sistemleri konusunda en köklü markalardan birisi olan ve 1934 yılında Japonya’da kurulan Fujifilm son yıllarda adından çok daha fazla söz ettirmeye başladı. Özellikle X-T4 modeli ile geçtiğimiz yıla damga vuran ve son dönemde YouTube’a dahil olmak isteyenler için vLogger kitler ile kullanıcılara hazır paketler sunan Fujifilm, X Summit etkinliğinde yeni ürünlerini tanıttı. SDN, etkinliği canlı olarak ekranlara getirdi.
Fujifilm X Summit 2021’i canlı yayınladık
ShiftDelete.Net Kurucusu Hakkı Alkan, Fujifilm Türkiye İş Geliştirme Müdürü Suat Gençer ile YouTube kanalımızda canlı yayında etkinliği ekranlara getirdi.
Fujifilm, etkinlikte X serisindeki kompakt, değiştirilebilir lensli ve aynasız kamera olarak tanımladığı X-E4’ü duyurdu. Makinede deklanşör hızı ve pozlama telafisi için özel kadranlar bulunuyor. Hareketli bir ekrana sahip modelde X100V modeli gibi 26.1 Megapiksellik X-Trans sensörü bulunuyor.
Tam otomatik program modu için P ayarının eklendiği makinede ön tarafta yer alan tutma aparatı daha iyi bir tutuş için kaldırıldı. Video tarafında ise 4K/ 30fps çekimler yapılabiliyor. 4:2 8 bit video kaydedebilen kamera aynı zamanda bu çekimlerini dahili depolama alınında saklayabiliyor.
Etkinlikte X-E4 modelinin yanında 102 Megapiksellik dev sensörüyle birlikte GFX 100S, XF70-300mm duyuruldu. Buna ek olarak 2 kamera lensi de etkinlikte boy gösterdi.
Fujifilm GFX 100S, orta format bir sensöre ev sahipliği yaparken buna ek olarak kompakt bir gövdeye sahip. Modelde dikkat çeken özelliklere baktığımızda ise karşımıza gövdesinde bir sabitleme özelliği ve gelişmiş otomatik odaklamaya ek olarak 4K çekim özelliği ekleniyor.

1997 yılında Hatay’da doğdu. İskenderun Teknik Üniversitesi'nde eğitimine devam ederken, 2015'den bu yana ShiftDelete.Net'te çalışıyor. Yazılım geliştirmenin yanı sıra, savunma sanayi ve havacılıkla ilgileniyor.
Yazarın diğer haberlerine ulaşmak için tıklayın.
" Fujifilm yeni ürünleriyle şov yaptı konulu haberimizde ShiftDelete.Net olarak sizlere Fujifilm yeni ürünleriyle şov yaptı ile ilgili son gelişmeleri aktarmak istedik. Hemen yukarıda Fujifilm yeni ürünleriyle şov yaptı ile ilgili yorum ve görüşleri inceleyerek sizlerde yorum bırakabilirsiniz. "
Popüler Haberler
- 1
Göle düşen iPhone 11, 6 ay sonra bulundu: İşte sonuç
- 2
WhatsApp mesajları kendi kendine silinecek
- 3
Xiaomi Türkiye fabrikası için yeni iş ilanı yayınladı
- 4
Hangi akıllı saat ne kadar satıldı? İşte son rakamlar
- 5
Jack Dorsey'in tweetine 2.5 milyon dolar ödeyen Türk
- 6
Google Arama'ya beklenen tema seçeneği geldi
- 7
Oppo Find X3 Pro'da kutu içeriği sürprizi
- 8
Nokia'nın ilk oyuncu telefonu sızdırıldı : Nokia G10
- 9
Binlerce Microsoft kullanıcısının e-postası hacklendi
- 10
12. nesil Intel mobil işlemciler sızdırıldı: 16 çekirdek
En yeni Videolar
- 1
AliExpress'te ihracat nasıl yapılır?
- 2
20 TL'lik Platoon Pars Bluetooth Kulaklık incelemesi
- 3
Scratch Cup 2021'de miniklerin kod eğitimine katıldık
- 4
C4U akıllı güvenlik kamerası incelemesi!
- 5
Xiaomi Mi 10T Lite kutusundan çıkıyor!
- 6
MSI Clutch GM41 Lightweight mouse inceleme
- 7
11 yıllık HTC Desire HD ne durumda?
- 8
9.000 TL'lik Vivo X51'i kutusundan çıkardık!
- 9
2.850 TL’ye en iyi sistemi topladık, size hediye!
- 10
Arzum Mixtech Multi Blender inceleme
Forumdan Son Başlıklar Tümü
En Yeni İncelemeler Tümü
- 1
20 TL'lik Platoon Pars Bluetooth Kulaklık incelemesi
- 2
C4U akıllı güvenlik kamerası incelemesi!
- 3
MSI Clutch GM41 Lightweight mouse inceleme
- 4
11 yıllık HTC Desire HD ne durumda?
- 5
Konuşmanızı size gösteren Sunny SeeTalk mikrofon!
- 6
600 TL'ye hangi oyuncu kulaklığını alalım?
- 7
Xiaomi Mi Watch UKT - Saat hakkında son sözler!
- 8
Kerem'in gözünden 8. Nesil iPad!
- 9
iPhone 12 mini UKT! - 2 ayda neler yaşadık?
- 10
Xiaomi Hutt akıllı cam temizleme robotu inceleme!
- 11
SteelSeries Aerox 3 Wireless incelemesi
- 12
Evin tek gözlü koruyucusu EZVIZ C6N incelemesi
- 13
Performans canavarı Monster Abra A7 V12.4 inceleme!
- 14
990 TL'lik bilgisayar Raspberry Pi 400 inceleme
- 15
Fiyatıyla öne çıkan Reeder P13 Blue Max'i inceledik