İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Android Uygulamaları

Galaxy Note 3’ü Ücretsiz Deneyin!

Samsung’un geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü devasa telefonu Galaxy Note 3, kendisinden bekleneni fazlasıyla sunuyor. ShiftDelete.Net olarak video incelemesini yaptığımız cihazın satış rakamları da Samsung açısından keyif verici nitelik taşıyor.

Erhan Kahraman

okunma

Galaxy Note 3’ü Ücretsiz Deneyin!

Samsung’un geçtiğimiz ay piyasaya sürdüğü devasa telefonu Galaxy Note 3, kendisinden bekleneni fazlasıyla sunuyor. ShiftDelete.Net olarak video incelemesini yaptığımız cihazın satış rakamları da Samsung açısından keyif verici nitelik taşıyor. Ancak üst seviye bir telefon almayı düşünen kullanıcılar, böylesi bir harcama yapmadan önce daha fazla tecrübe edinmek istiyor.

Bunu düşünen Samsung, Galaxy Note 3‘te yer alan yeniliklerin kolayca test edilebilmesi için Galaxy Note 3 Experience adında ücretsiz bir Android uygulaması yayınlamış bulunuyor. Herhangi bir Android cihaza yüklenebilen uygulamayla birlikte, Note 3’ün en göze çarpan özellikleri kendi özel arayüzüyle başka telefonlarda denenebiliyor.

Samsung‘un bahsi geçen test için önerileri 1,4 GHz işlemci, Android 4.1 Jelly Bean ve 1080p HD çözünürlük olarak açıklanırken, kullanıcılar S Pen stylus ve Air Command, Action Memo gibi fonksiyonları bu uygulamayla gözden geçirebiliyor.

Galaxy Note 3 Experience uygulamasını ücretsiz indirmek için tıklayın.

:: Note 3’ü denediniz mi?   

 

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (20)

SDN Okuru

Arkadaş 3. parti uygulama demiş doğru Google play store 3. parti ugulama.O nu dahi açmıyor kapanıyor telefon.Ayrıca ram demiş doğru 3 GB ram var müthiş bir ram değilmi ama ne varki bu boştayken bile 1.80 ve ya daha üzerini sistem kullanıyor.Akrabasına çatlak patlak kasa demiş bana çatlak kasa denk geldi 21 ekimden beri serviste 20 iş günü 13 kasım çarşamba doluyor samsung değişmemek için elinden geleni yaptı ve halen yapıyor.Akrabama çatlak kasa gelmedi okuduğunu biraz anla onun telefonunda donmalar ısınmalar oluyor niye bu kadar zoruna gitti anlamadım.Google play store açıldığında telefon hepten gidiyor.Ayrıca ben Note 2 kullandım demişsin güzel bende kullandım.Bada serisi şikayetçi oldum yazılım gelitirilmediğinden dolayı.S serisi şikayetçi olmadım,S 2 şikayetçi oldum pembe kamera çekiminden dolayı kullandığı sensörden dolayı imiş meydana çıktı. Note 1 şikayetçi olmadım.S3 şikayetçi olmadım.Note 2 şikayetçi olmadım.Çünkü sorun yaşamadım zaten yaşasaydım Note 3 almazdım.Cahiller demişsin burada sana o telefonların en ince ayrıntısına da girerim o zaman çok uzatırız ayıp olur.Sadece şunu diyeyim bağlayayım niye bu kadar zoruna gittiki yazdıklarım :))

SDN Okuru

Samsung Note 10.1 de bu program çalışmıyor, hata veriyor

SDN Okuru

Sanırım bi tek sen biliyorsun ve samsung sadece sana ve akrabana bilerek çatlak kasa satmış. hey allahım yaw. Note 2 de kullanmış biri olarak note 3 oldukça profesyonel tasarlanmış bi cihaz. takılma donmalar gibi işlevsel problemler genelde kullanılan lisansız veuyumsuz android sürümüyle uyumsuz olan programlardan kaynakjlanıyor olabilir. çatlak patlak gibi sorunları garanti belgenle servise götür değiştirirler. şuraya bak yaw kullanılan işlemci ile rem le yada foto kalitesini spen oılayını inceleip irdeleyen yok sadece çamur ...atari zihniyetiyle nano teknoşojiyi yorumlayamazsınız oturunda biraz ürün inceleme sayfalarına göz atınn ayıp ayıp cahilliğin bukadarınıda pesssss..senin ve akrabanın telefonunua gelince '' kısmetsiz bedeviyi çölde kutup ayısı öpermiş...

SDN Okuru

Benim şansıma çatlak kasa çıktı akrabama donanımsal ve yazılımsal sorun.Şimdi her zaman olduğu gibi çok sağlam donanım yazılım çok iyi diye bazıları bastırır.Arkadaşım sen bu telefonu aldın kullanıyorsun diye en iyi telefon mu şimdi bu.Ben de aldım akrabamda aldı ve bizde dünyanın parasını verdik.Ya benim şansımamı çatlak kasa çıktı muhabbetleri ederken akrabanın telefonu dün su koyverdi.Kendi kendine kapanıp açılmalar aşırı ısınmalar.Bazı programları hiç açmama donma vs.Bu gün doğru servise gidecek telefon.Bu kadarı tesadüfmü yoksa Note 3 telefonlarda sorunmu var yoksa bilinçli olarakmı Türkiye pazarına bunlar sunuluyor bilemem.Ama bizdeki gibi müşteri profili olduktan sonra sorunlu telefonlar bize rahatlıkla gönderilir.Niye mi az sonra bana bir çok cevap gelir.Kardeşim sen ne konuşuyorsun çok sağlam çok güzel dünyada yapılmış en iyi telefon sen samsunga iftira atıyorsun.Aslında o da biliyor durumun öyle olmadığını.Ama bir kere dünyanın parasını vermiş almış hiç özeleştiri yapıp eksilerini söyleyebilirmi.Sonra ego ne olacak.Bakın şimdi itirazlara samsungun reklema avukata savunmaya ihtiyacı yok doğal avukatları her zaman var.Telefon plastik hemde günlük kullanımda çok rahat zarar görebilecek türden.Onların gözünde çelik.Yazılım donanım her an su koyverebilir.Onların gözünde hatasız.Ya kardeşim başımızdan geçti o tecrübe.Yok kesin yalandır.Çünkü onlarda almışlardır durumun kendileride farkındadır.Ama onlar aldıkları için hatasızdır, kusursuzdur.Onlar asla hata yapmazlar yanılmazlar.Görün şimdi nasıl saldırılar gelir.Burhanettin yantur

SDN Okuru

Galaxy Note 3 mini çıkartırlarsa alırım ama aynı özellikler olacak yoksa 5s candır :)

SDN Okuru

bu nasıl bi haber dediği sunum gibi bi şey. kalemi yok s3 ün nerde denicem ben acaba biraz mantıklı yaz be kardeşim.

SDN Okuru

donanım eyvallah da artık şu "samsung kaliteli ve sağlam " muhabbetini bırakın . Keza bende s4 ve şimdi note 3 kullanıyorum lakin 50 tane kılıf aldım düşmesin çizilmesin vs diye . HTC desen tabiki sağlam derim çünkü kullandığı şeyler çok farklı . Nokia desen oda farklı bir boyutta . Donanımsal olarak tabiki güzeldir Samsung . Yanlız LG ve Sony iyi bastırıyor . S800 lü normal telefonlar ve 1500 lira gibi fiyatlara satılıyor . S4 halen 1700 lira da . Ki Optimus G den daha düşük donanımsal olarak . S800 Samsung note 3 ile bir zaten . Umarım böyle devam eder diğer firmalar da daha iyi kasa kaliteli daha özgün ve tasarım konusunda iyi telefonlar yaratıp bizi onları almaya iterler .

SDN Okuru

Sony z1 i direkt telefonu 1 hafta veriyor denemek için...

SDN Okuru

Kıskanç liktan ölüyorsunuz arkadaş ne leyeni anlamadimki sen yikandigin legenle karistirdin herhalde bu telefon kardeş

SDN Okuru

Piyasanın 2 yil ilerisinde bi cihaz. S3 ve note 2 bence şekilsiz di ama bu telefon incelik olarak malzeme olarak ve şekil olarak gayet başarılı. Plastik Aliminyum dan daha iyi gidiyor kolay kolay cizilmiyor ve ezilmiyor. Sadece pahalı.

Daha fazla yorum (10 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.