Galaxy S6 edge patladı iddiası!
2016 patlayan telefonlar ve patlama iddiaları ile sona eriyor gibi görünüyor. Akıllı telefon patlama iddialarının sonuncusu Galaxy S7 edge için geldi.
2016 patlayan telefonlar ve patlama iddiaları ile sona eriyor gibi görünüyor. Akıllı telefon patlama iddialarının sonuncusu Galaxy S7 edge için geldi.
Galaxy S6 edge için ortaya atılan patlama iddiası
PhoneArena‘nın haberine göre, bir Reddit kullanıcısı olan ReturnThroughAether, Galaxy S7 edge’in patladığını iddia etti.
Gece uyumadan önce telefonu şarja bırakan Reddit kullanıcısı, sabah uyandığında telefonun patladığını fark etmiş. Gece yaşanan bu olayı, ne kendisi ne de evde uyuyan diğer kişiler fark etmemiş.
Note 7 olaylarına oldukça benzeyen bir görüntü sunan Galaxy S6 edge için Samsung ile irtibata geçen Reddit kullanıcısı, herhangi bir değişim veya iade hakkında konuşmamış.
Telefonun görüntülerini paylaştık. Daha önceden bu konuda herhangi bir rapor olmadığı için, Galaxy S6 edge‘in patlayıp, patlamadığını söylemek güç.
GÖRSELLER İÇİN SONRAKİ SAYFAYA GEÇİNİZ
{pagebreak::2}
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (42)
Gecen sene cevahirdeki teknosada s6 edge görmüştük arkadaşla. Teşir ürün diye bak adamlar yere düşürmü aralık kalmış kasası dedik sonra incelediğimizde sürekli şarj durmaktan pişi şişmiş bombe yapmıştı. Sürekli şarj da duran telefonun akıbeti genelde böyle oluyor.
İphone patlayınca tereddütsüz patladı oluyor ama android patlayınca patlamış olabilir oluyor. Şu tarafsızlığa bakın hele
S6 edge değil o telefon S6 serisinin her modelini kullandım şarjdayken bile ısınmıyordu sanki telefona klima koymuşlar o derece S7 serisini bilemem..
Ben gayet iyi okudum anladım htc reklamından bahsedmiştim onu kasdettim :) ve demem odurki arkadaş bakkal çırağı falan diyor evde tek yaşayabilirsin ama herkez senin gibi değil demek istedim kapiş :))
Gözünüz mü kör s6 o
S6 tabi görüntüsüne iyice bakarsanız
Fotograf sanki disardan yakilmis bir izlenim veriyor.
S6 mı S7 mi karar verememiş.
Sen evde tek yaşıyor olabilir be insanları senin gibi tek yaşadığını düşüncek kadar da zeki olabilrsin senin ikinci telefon imkanın olmadığı için diyorum bakkal çırağı falan bahsediyorsunuz ya ama evde ne annenizin ne babanızın ne kardeş ne abla ne abi olduğunu düşüncek kadar zekizisiniz ama bakkalın çırağını düşüncek kadar mükemmelsiniz boş konuşmayalım alttan alttan savunmayalım ben bir apple kullanıcısıyım ve ailemde de andıroid kullanıcısı var bakın üretici değil kullanıcı para veripte aldığımız cihazlar bi dünya para sayarak alıyoruz bunları ben onu bunu kötülemem ama bu durumlarda kimse kimse övmesin arkadaş herkez kendi bildiği doğrularla gider demem o dur ki apple patlamış samsung patlamış reklam kokan hareket mayk bunlar hesabı adamlar tonlar para kazanıyor bizde o patlamış bu çatlamış o iyi bu kötü tartışmasını yapıyoruz kul yapımı olabilir insanların canına zarar gelmesin inşaAllah.
Hala karar veremedin mi s6 mı s7 mi? :)))