Oyun Gündemi

    GİST19’un Destansı Sponsoru Hepsiburada oldu!

    GIST19 fuarının dördüncüsü 31 Ocak - 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleşiyor. Bu sene fuarın "Destansı Sponsoru" Hepsiburada oldu! Ayrıca fuar kapsamında birçok ürüne indirim yapıldı.
    GİST19

    Dijital eğlence ve oyun fuarı GIST19 31 Ocak3 Şubat tarihleri arasında Avrasya Gösteri Merkezi’nde dördüncü kez gerçekleşiyor. Bu sene gerçekleşecek fuarın Destansı Sponsoru Hepsiburada oldu. Üstelik bu sponsorluk kapsamında bir çok ürün indirime girmiş durumda.

    Aynı zamanda biz de, bu kez Cuma günü yayınlayacağımız Kısayol’un yeni bölümü için Gaming Istanbul fuarında olacağız.

    Hepsiburada birçok hediye çeki dağıtacak!

    Hepsiburada, fuarda ziyaretçilerine dört gün boyunca Xbox’da Forza, Acer’da PUBG oynatarak, kazananlara ödüller dağıtacağını açıkladı. Ayrıca fuar süresi boyunca düzenlenen etkinlik ve yarışmalarda toplam 500 TL üzeri bilgisayar kategorisi alışverişlerde geçerli 1.000 adet 50 TL‘lik hediye çeki ve 8 adet 100 TL‘lik hediye çeki dağıtıyor.

    Gaming İstanbul’a özel indirimler

    Gaming İstanbul’a özel indirimler fuar süresi boyunca geçerli olacak. Oyuncu koltuğu, monitör, dizüstü ve masaüstü oyun bilgisayarları, oyuncu kulaklığı, kulaklık amplifikatörü ve birçok oyun indirimli bir şekilde satışa sunulacak. Bu indirim ve kampanyalar 3 Şubat‘a kadar devam edecek.

    GİST19

    Hepsigamer sayfasına buradan, Gaming İstanbul’a özel avantajlı ürünlere buradan ulaşabilirsiniz.

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz