İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

Gmail Çöktü!

Google‘ın genel ağ (internet) tabanlı e-posta hizmeti Gmail, Türkiye’de 29 Kasım Cuma günü saat 17:30-17:50 saatleri arasında çöktü. Hizmet 17:50’den sonra aralıklı olarak kullanılabilirken stabilite sağlanamadı.

Ferhat Verdi

okunma

Gmail Çöktü!

Google‘ın genel ağ (internet) tabanlı e-posta hizmeti Gmail, Türkiye’de 29 Kasım Cuma günü saat 17:30-17:50 saatleri arasında çöktü. Hizmet 17:50’den sonra aralıklı olarak kullanılabilirken stabilite sağlanamadı.

502 olarak adlandırılan hatayı veren Gmail hesabını açmaya çalışan kullanıcılar aşağıdaki sayfa ile karşılaşıyor. Akıllı telefon ve tabletler için Gmail uygulaması üzerinden ise e-posta hesaplarına girişte sorun yaşanmadı.

Veri saklama kapasitesi sürekli artan ve ücretsiz POP3 hizmeti sunan Gmail‘in hangi sorundan ötürü hata vermiş olabileceği henüz tam olarak bilinmezken e-posta hizmetinin son dönemlerde artan belirsiz süreyle hizmet verememe sorunlarının nedeninin yeni güncelleme çalışmalarından dolayı olabileceği tahmin ediliyor.

Güncelleme: Gmail’deki stabilite 29 Kasım 2013 saat 19:10 itibari ile tam anlamıyla sağlanmış durumda.

:: Gmail’in son zamanlarda sık sık çökmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Tıklayın, forumda tartışalım.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (20)

SDN Okuru

Benim şansıma mail oluşturdum ve göndere bastım ve iletilemedi diye gitmedi..

SDN Okuru

Hata verdi ben de giremedim.

SDN Okuru

lan bende tam o saatte lazım oldu #000 hatası diyip durdu :)

SDN Okuru

Hala sıkıntı var

SDN Okuru

Boz kurt saniyelik çökmeyi haber yapan siteye başarılı gündemi takip eden diyoruz asıl sen ne ayaksın:))

Boz Kurt

Saniyelik çökmeyi bile haber yapıyorlar shiftdelete sen nelere düştün böyle

SDN Okuru

tam da ben pc paşından kalkmıştım 17:20 de :D

SDN Okuru

Ben bu oyunu bozarım

mustang

An itibarı ile sorun yok.

BlitzHan

Şuan stabil . 1 saat önce girememiştim evet.

Daha fazla yorum (10 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.