Reklam
    Reklam
    Teknoloji Haberleri

    Google, Chrome güncellemelerine devam ediyor!

    corona virüsü (covid-19) salgını sebebiyle Google Chrome 81 ve 83 güncellemelerine ara verdiklerini açıklayan şirket, geliştirmelere artık devam edeceklerini açıkladı. Chrome 82 ise iptal edilmişti.

    Google, corona virüsü (covid-19) salgını sebebiyle gelecek güncellemelere ara vermek zorunda kalmıştı. Ancak artık Google Chrome 81 ve 83 üzerinde çalışmalarına devam etmeye hazır olduklarını açıkladılar.

    Google, Chrome Güncellemelerine Devam Edecek

    Reklam
    Reklam

    Chrome 81 ve 83 için planlar devam ediyor

    Tarayıcı için canary,dev ve beta versiyonlarının geliştirmelerine bu hafta devam edileceğini açıkladılar. Sıradaki sabit kanal güncellemesi Chrome 81 ile 7 Nisan tarihinde sürülecek.

    Google Chrome

    Reklam
    Reklam

    Şirket, bu ihtimali doğruladı.  83 için planlanan bütün özelliklerin ve geliştirmelerin planlanandan üç hafta önce geleceğini duyurdular. Bu da Mayıs ortalarına denk geliyor.

    Google, ay başında milyonlarca kişi evinden çalışmaya başladığı için Chrome üzerinde çalışmayı as kıya almıştı. ChromeOS ve Chrome browserın istikrarlı ve daha stabil olması için bu kararı verdiklerini belirtmişlerdi.

    Yeni yapılan bir açıklamaya göre, “Chrome ve Chrome OS’un istikrarlı, güvenli ve güvenilirliği düzenli olarak incelencek.”

    Reklam
    Reklam

    Microsoft da geçen hafta Google’ı takip ederek, Edge81’in piyasaya sürülmesini erteleme kararı vermişti. Yazılım devi ayrıca, bazı seçilmiş Windows 10 kümülatif güncellemelerini de durduracak.

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap