İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil

Google Glass Paylaşımları Burada!

Google’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı akıllı gözlük projesi, artık proje aşamasından çıktı ve hayatımıza giriş yaptı. Geçtiğimiz yıl ön sipariş veren 8000 kişiden 3000 kişilik bir grup, ilk gözlüklerini yavaş yavaş almaya hak kazandılar.

Tolga Cem Küçükyılmaz

okunma

Google Glass (Görsel: Ted Eytan, CC BY-SA 2.0, Wikimedia Commons)

Google’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı akıllı gözlük projesi, artık proje aşamasından çıktı ve hayatımıza giriş yaptı.

Geçtiğimiz yıl ön sipariş veren 8000 kişiden 3000 kişilik bir grup, ilk gözlüklerini yavaş yavaş almaya hak kazandılar. Önümüzdeki 6 aylık süreçte üretilmiş yeni gözlüklerin de parti parti pazara sunulması bekleniyor.

Google Glass‘ın üzerinde 5 Megapiksel çözünürlüğünde fotoğraf çekebilen ve 720p çözünürlüğünde video kaydı yapabilen bir kamera bulunuyor.

Glass kullananlar, cihazlarıyla yaptıkları kayıtları paylaştıkları bir platform da oluşmaya başladı. Glassnost.me adlı siteden paylaşımları görebileceğiniz platformda, pek çok ilginç çekime denk geliyorsunuz.

Glassnost sayesinde Glass Tweet ve Google+ programlarına da alternatif bulmuş oluyorsunuz. Çünkü şimdilik çektiğiniz fotoğrafları paylaşmanız için Glass Tweet ve Google+ en hızlı uygulama çözümleri olarak görülüyor. Çektiğiniz fotoğrafları doğrudan yükleyebildiğinz Glassnost üzerinden paylaşım da yapabiliyorsunuz. Hızla artan kullanıcı kitlesiyle bakalım Google Glass, yeni bir çağ başlatabilecek mi?

:: Google Glass ile yapılan paylaşımları merak ediyor musunuz?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (10)

SDN Okuru

Elindeki telefonla karımın orasını burasını çektin diyip telefonu kıran adamın karşısına bu gozlukle çıkarsan ne olacağını artık sen dusun

SDN Okuru

ZİYARETÇİ 15.05.2013 00:25 gizlilik diye birşey kalmayacak hayatımızda!!!! su google glass haberleri gizlilik yorumlari yapanlar yok mu beni cileden cikariyor. be adam 20 dolara ufacik kameralar satiliyo gizli kameralar kol saatine takili kameralar filan. hem her telefonla video cekilebiliyor suan ozaman telefonlarda yasaklansin. zaten herkes sizin ozeliniz pesinde herkes.

SDN Okuru

gizlilik diye birşey kalmayacak hayatımızda!!!!

SDN Okuru

bu üründen sonra pov filmlerde cogalma bekliyorum :D:D

SDN Okuru

Henüz piyasaya çıkmadı. sadece şeçilen 8000 kişiye 1500 dolara verildi

SDN Okuru

hava atmak için yapmıcakları yok mesala https://glassnost.me/user_images/106487209475075723499_08a831db-6ffa-414b-b4f6-c61423cef9ac.jpg

SDN Okuru

fuzuli

SDN Okuru

kaç para bu meret*??

SDN Okuru

tek kelimeyle gereksiz

SDN Okuru

fiyatı henüz çok yüksek

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.