Reklam
    Reklam
    Akıllı Telefon

    Google Tango ile artırılmış gerçeklik dönemi!

    Google, iki yıldır üzerinde çalışmakta olduğu Tango teknolojisi ile GPS’e ihtiyaç duyulmadan, bulunulan ortamın haritalandırılarak 3 boyutlu modelinin oluşturulmasını sağlıyor. Bu sayede, özellikle oyunlarda kullanıcılara derinlik hissi sunularak oyun deneyiminin en üst seviyeye taşınması sağlanıyor.

    Tango teknolojisinin yer aldığı ilk akıllı telefon olan Lenovo Phab2 Pro‘nun bugün resmi olarak satışa sunulması ile birlikte, Google Play Store’da bu teknoloji ile uyumlu 35 yeni oyun yayınlandı.

    Reklam
    Reklam

    Oyunlara derinlik hissi kazandırıyor

    Google Tango teknolojisinin nasıl bir deneyim sunduğu, bugün yayınlanan oyunlardan sadece birisi olan Crayola Color Blaster‘ın tanıtım videosu ile kolayca anlaşılabiliyor.

    #video_13366#

    Evinizin içerisinde yer alan zombiler ile mücadele ettiğiniz oyunun tasarım şefi Andrew Duncan, Google Tango teknolojisinin çok daha eğlenceli oyunları kullanıcılar ile buluşturma fırsatı sunduğunu ifade ediyor.

    Reklam
    Reklam

    Lenovo Phab2 Pro neler sunuyor?

    Google Tango teknolojisinin kullanıldığı ilk akıllı telefon olan Phab2 Pro‘nun özelliklerini kısaca özetlemek gerekirse, 6.4 inç büyüklüğündeki ekranında 1440 x 2560 piksel çözünürlük sunan telefon, gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen Snapdragon 652 işlemciden alıyor.

    4 GB RAM’in ve 64 GB dahili depolama alanının yer aldığı telefon, 16 megapiksel çözünürlüğünde 4K video kayıt desteğine sahip arka ve 8 megapiksel çözünürlüğünde ön kamera ile birlikte geliyor.

    Reklam
    Reklam

    :: Google’ın Tango teknolojisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    7 Yorum

    1. SDN Okuru

      Bütün gürültü patırtı bunun için mi. Geleceği yok bunun gereksiz

    2. SDN Okuru

      İyide pokemon gibi aynı ne fark var

    3. SDN Okuru

      SONY telefonlarda fotoğraf efekti vardı buna benzer artı bi olay göremedim

    4. SDN Okuru

      bu xperia larda birkaç yıldır var zaten

    5. SDN Okuru

      ne oldugunu bilmeden yorum yapan cahiller.bu phablet sizin icin degil zaten.

    6. SDN Okuru

      siemens sx1 de de vardı. arıları yakalardık.

    7. SDN Okuru

      eskiden nokia tombikto telefonlarda vardı benzer oyun

    Diğer yorumları gör (6) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap