Reklam

Haftanın iOS Uygulamaları – 3

6
Reklam

Uygulama bakımından zengin olan AppStore‘un beğenilen uygulamalarını bir araya getirdik. Hayatınızı kolaylaştırabileceğini düşündüğümüz uygulamalar ile bu hafta da karşınızdayız.

Slovoed Deluxe Türkçe – İngilizce Sözlük

Sizler için bu güne kadar kullandığınız sözlük programlarını hepsini unutturacak bir uygulama seçtik. Sözlük konusunda deneyimli bir firma olan Slovoed’in iOS için geliştirdiği uygulama, bir sözlükten bekleyebileceğiniz her şeyi size sunuyor.

Reklam

136MB büyüklüğündeki bu uygulama; internete bağlanmadan İngilizce ve Türkçe kelimeleri çevirebiliyor. Ayrıca telaffuzunu bilmediğiniz kelimeleri de sesli olarak öğrenebilirsiniz. Uygulama maalesef ki sadece Türkçe ve İngilizce dilleri arasında çeviri yapabiliyor.

Slovoed Deluxe Türkçe İngilizce Sözlük uygulamasını 61.99TL karşılığında buradan satın alabilirsiniz.

{pagebreak::1}

Radsone

iOS’un sunduğu müzik çalar uygulamasından sıkıldıysanız bu uygulama tam size göre. Bildiğiniz gibi kullanıcılar iOS’un müzik çalarında equalizer ayarlarını manuel olarak düzenleyemiyorlar. Radsone uygulaması gelişmiş equalizer ayarları ve diğer ses efektleri ile muhteşem bir müzik deneyimi yaşatıyor.

Radsone, sade arayüzü sayesinde iOS’un klasik müzik çalarını aratmıyor. Hatta sunduğu birçok ek özellik sayesinde Radsone bir adım önde gibi gözüküyor. iPhone 5 ile gelen earpods kulaklıkların bu kadar Bass vurabileceğini Radsone’un, Bass Booster ayarı sayesinde öğrenmiş olduk. Eğer siz de equalizer ayarlarını kendiniz yapmak istiyorsanız Radsone’u sakın kaçırmayın.

Radsone’u 8.99TL karşılığında buradan satın alabilirsiniz.

{pagebreak::2}

AfterLight

Günümüzde kullanıcıların büyük bir bölümü çekmiş olduğu fotoğrafları mobil cihazlarından düzenliyor. AfterLight; fotoğrafları kesme, efekt ekleme, parlaklık ve kontrast ayarlarını gibi birçok düzenleme araçlarını, Photoshop uygulamasına gerek kalamadan kullanıcılarına profesyonel bir deneyim sunuyor.

AfterLight ayrıca; 15 adet fotoğraf rengi düzenleme seçeneği, 39 farklı filtreleme, 45 adet doku efekti ve birçok çerçeve ekleme seçenekleri sunuyor. Düzenlemiş olduğunuz fotoğrafları uygulamadan çıkmadan ister kamera rulonuza kaydedebilir, isterseniz de Tumblr, Instagram, Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerine yükleyebilirsiniz.

AfterLight’ı 1.79TL karşılığında buradan satın alabilirsiniz.

{pagebreak::3}

THE Football App

Futbolu yakından mı takip ediyorsunuz? Tüm liglerdeki skorları öğrenmek için farklı farklı uygulamalar mı kullanıyorsunuz? Artık merak ettiğiniz tüm liglerin skorlarını tek bir uygulama sayesinde öğrenebilirsiniz. iOS için geliştirilen THE Football App uygulaması maç sonuçlarını göstermesinin yanında kullanıcılarına birçok ek seçenek de sunuyor.

Tuttuğunuz takımın veya takip etmek istediğiniz takımın skorlarını canlı olarak size bildiriyor. Uygulama ayrıca; takımların ilk 11’lerini, futbolcular hakkında bilgileri, lig fikstürlerini, takımlar hakkındaki son haberleri ve takımların istatiksel verilerini kullanıcılarına sunuyor.

Ücretsiz olarak sunulan THE Football App uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

{pagebreak::4}

FineScanner

ABBYY‘nin geliştirdiği FineScanner uygulaması sayesinde iPhone‘unuzu tarayıcı olarak kullanabilirsiniz. Ders notlarını, makaleleri ve birçok belgelerin fotoğrafını çekerek bunları PDF veya JPEG olarak kaydedebilirsiniz.

ABBYY’nin ünlü görüntü işleme teknolojisi sayesinde hızlı bir şekilde belgelerin fotoğraflarını çekip, sanki bu belgeler tarayıcıdan taratılmış gibi kullanabilirsiniz. Oluşturduğunuz PDF veya JPEG dosyalarını e-posta, Evernote ve Facebook üzerinden paylaşabilirsiniz. Ya da bunları iTunes üzerinden bilgisayarınıza aktarabilirsiniz.

FineScanner uygulamasını 5.49TL karşılığında buradan satın alabilirsiniz.

:: Bu haftaki iOS uygulamalarını beğendiniz mi?


 

6 Yorum

  1. Radsone’u bikaç gün önce bedava olduğunda indirmiştim. Fena değil değişik efektler ve ekolizer filan var. Ancak ben müzik dinlemek için smart playerden gerisini artık kullanamıyorum. Biçok şeyi ekrana bakmadan yapabiliyorsunuz.

    Sözlük anormal pahalı gerek yok. Tarayıcı olarak 2 tane (TinyScan ve SmartScan) bedava olduğunda indirdiğim uygulama var. Bu da bedava olursa belki indiririm.

    İOS’un en sevdiğim yanı fiyatlar çok oynak ve ummadığınız uygulamalar bedava bile olabiliyorlar. Hergün takip ediyorum borsa gibi 🙂

    Son olarak yorum yaparken üye girişi yaptığım halde forumdan yazdığım kadar rahat yazamıyorum ve bazen yazdıklarım çıkmıyor. Tekrar forumdan haberi bulmayla uğraşıyorum. Bunu çözerseniz sevinirim.

  2. Hepsini bayağı bir inceledim. TuneShell içlerinde en keyiflisi gibi geldi. Aynı fiyata tam versiyonunu aldım. Albüm ve sanatçı kapaklarını direkt google’dan seçebiliyorsunuz. Ayrıca özelleştirilmiş Equalizer lar hazırlayıp kaydedebiliyorsunuz.

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version