Oyun

    Hearthstone Ek Paketi Duyuruldu

    Blizzard, ünlü kart oyunu Hearthstone: Heroes of Warcraft’u yeni bir eklenti paketiyle geliştirmeye devam ediyor. Blizzard’ın duyurduğu Whispers of the Old Gods paketi birçok yeni kart, yeni bosslar ve yeni bir mekaniği içeriyor.

    C’Thun, N’Zoth, Yogg-Saron ve Y-Shaarj isimli eski tanrılar ile mücadele edeceğimiz ek pakette 134 adet yeni kart bulunacak.

    #video_11364#

    Eski tanrı kartlarını daha etkin kullanmanıza yarayacak 16 adet yardımcı kart oyuna yepyeni bir mekanik getiriyor.

    C’Thun kartını oynadığınızda kartın atağı kadar düşmanlarınıza rastgele vuruşlar yapabiliyorsunuz. Yardımcı kartlar sayesinde de bu atağınızı arttırabilirsiniz. Eski tanrı kartlarını oynamadan önce yardımcı kartlar ile onları güçlendirmek ilginç olacak.

    Standart oyun formatı da değişime uğrayacak. Standart oyunları Whisper of the Old Gods kartları ile oynarsanız özel görevlere erişim hakkınız olacak.

    Whisper of the Old Gods ek paketinin Nisan ayının sonunda oyuna eklenmesi bekleniyor. Blizzard 21 Mart’ta daha fazla bilgi açıklayacağını da belirtti.

    ::Whisper of the Old Gods’ı beğendiniz mi?

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    3 Yorum

    1. SDN Okuru

      Umarım Güzel mekanikler gelir LoE deki discover gibi. Aksi taktirde oyun iyice monotonlaşacak. Yeni kart yeni kart nereye kadar?

    2. SDN Okuru

      Yeni genişleme paketi geliyoda bişeyini açıklamıyolarki. Bekleniyo o kadar hiç bişey anlatılmıyo. Benim anladığım kadarıyla old gods legenlarını buff lama amaçlı kartlr olcak hep. Yeni bi mekanik falan bişey olsa anlatılırdı heralde. Beklentiyi karşılayacak bişey bile anlatmadılar yorum bile yapamıyorum. Ayıp yani anlat işte neyse güncelleme. 2 yıldır oynuyorum şu oyunu ama artık sıkmaya başladılar.

    3. SDN Okuru

      Bu kart oyunlarının en sevmediğim yanıdır tüm.kartları kullanamama. Gücün var kullanamıyosun

    Diğer yorumları gör (2) Yorum Yap

    Yorum Yaz