Reklam
    Reklam
    Oyun

    Heavy Rain’in İlk 9 Dakikası

    Bir aksilik olmazsa 26 Şubat‘ta raflarda yer bulacak olan Heavy Rain‘in yeni bir videosu yayınlandı. Daha önce Fahrenheit (Indigo Prophecy) oyununu geliştiren Quantic Dream imzalı yapım, film kıvamındaki kurgusuyla büyük merak uyandırıyordu. Yeni trailer, oyunun ilk 9 dakikasına ışık tutuyor!

    #http://umtrailers.gametrailers.com/gt_usermovies/um_122/um_27506-614470-HeavyRainfirst9minutePS3gameplayHD-1264318603.flv#

    Reklam
    Reklam

    Grafikleriyle de adından söz ettiren Heavy Rain’de, duyguları yansıtabilen yüz modellemeleri olacağı belirtiliyor. Sanal dünyadaki insan modellemelerini, gerçek aktörler gibi kullanan yapımcılar, ortaya gayet gerçekçi bir oyun çıkaracağa benziyor.

    :: Oyunun ilk 9 dakikası hakkında ne düşünüyorsunuz? Heavy Rain’i diğer oyunlardan ayıran özellikler sizce neler?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap