İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. İnternet

Her Şeye Rağmen Google!

Son dönemde Microsoft‘un Bing arama motoru büyük ataklar yaptı. Görünen o ki, pazar payını da giderek artırıyor. Yahoo da son dönemde yükselişe geçen arama motorlarının başında geliyor.

Akhun Aktosun

okunma

Google (Görsel: Lukas Plewnia from Winterthur, Schweiz, CC BY-SA 2.0, Wikimedia Commons)

Son dönemde Microsoft‘un Bing arama motoru büyük ataklar yaptı. Görünen o ki, pazar payını da giderek artırıyor. Yahoo da son dönemde yükselişe geçen arama motorlarının başında geliyor. Peki ya tüm bunlara rağmen Google’da işler ne durumda? Hitwise adlı İngiliz araştırma şirketine göre Google, Kasım 2009 dolayısıyla arama motoru piyasasının %71.6‘sını elinde tutuyor.

Yahoo ve Bing’in yükselişi göz ardı edilemez bir gerçek. Buna rağmen Google, liderlik koltuğunu kolay kolay bir başkasına bırakacak gibi gözükmüyor. Hitwise’a göre Google’ın bu kadar tutulmasının sebebi, diğer hizmetleriyle entegre bir düzineden fazla servise sahip olması ve güçlü bir arama motoruna sahip olması. Ne de olsa kimilerine göre Google, internetin başına gelmiş en güzel şey.

:: Sizce Google, internetin başına gelmiş en güzel şey mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.