İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Oyun

Yeni Hitman Oyunu Neden Gecikti?

Hitman hayranları oldukça uzun bir süredir, Hitman’ın yeni maceralarını bekliyorlar. Dile kolay tam 6 senedir yeni bir oyunun çıkması bekleniyor ve bu hasret 2012 yılının başlarında sonlanacak gibi görünüyor.

Uğur Tufan

okunma

Yeni Hitman Oyunu Neden Gecikti?

Hitman hayranları oldukça uzun bir süredir, Hitman’ın yeni maceralarını bekliyorlar. Dile kolay tam 6 senedir yeni bir oyunun çıkması bekleniyor ve bu hasret 2012 yılının başlarında sonlanacak gibi görünüyor.

Peki ama bu kadar çok sevilen ve hayranı olan bir serinin yeni oyununun çıkması için neden bu kadar beklenildi? İşte bu soruya en yetkili ağızlardan birisi olan Christian Elverdam cevap veriyor.

Elverdam,”Hitman: Absolution için çok uzun zamandır bekliyoruz ve doğrusu bu oyun üzerinde çok fazla çalıştık. Bize neden bu kadar beklenildiği sorulup, serinin son oyununun 2005 yılında çıkarıldığı hatırlatılıyor.

En Son Oyunun Üstünden 6 Sene Geçti

Evet, oyunseverler sitemlerinde haklı ama bizim de belli bir düşünce yapımız var. Hitman serisine çok önem veriyoruz ve bu oyunun çıktığı döneme damgasını vurmasını istiyoruz.”

“Bu da oyunun gerek grafiksel gerekse teknik açıdan çok iyi olmasını gerektirir. Biz bu yüzden, oyun teknolojisinin biraz daha gelişmesini ve Hitman Absolution‘u yeni teknolojilere, oyun ve grafik motorlarına göre tasarlayarak o şekilde piyasa sürülmesini istedik ve hala bu konuda ısrarcıyız.

Bizim öncelikle amacımız, kaliteli ve her açıdan tatmin edici grafiklere sahip bir oyun hazırlamak. Hitman hayranları, Absolution‘u oynamaya başladıklarında neden bu kadar beklediklerini daha iyi anlayacaklar” şeklinde konuştu.

:: Sizce Hitman serisi günümüz oyunlarının grafiksel başarılarına ayak uydurabilecek mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (7)

SDN Okuru

bekiycez ne?!

1907

bekliyoruz. duke gibi olmaz sonuçta 2k nın parmağı yok bu işte ...

bewko

umarım duke forever gibi olmaz ki olacağını sanmıyorum

SDN Okuru

ozkanbey 10.07.2011 15:14 Hitman dedin mi kimse çok büyük grafik beklemez zaten. Oyunculara plan, strateji, gelişmiş öldürme seçenekleri versinler fazlasıyla yeter ----------------------------- yorum budur. grafiğe bağlandı oyun sektörü ne kadar saçma

zoki

ozkanbey Nickli Üyeden Alıntı Hitman dedin mi kimse çok büyük grafik beklemez zaten. Oyunculara plan, strateji, gelişmiş öldürme seçenekleri versinler fazlasıyla yeter kesinlikle blood money kadar haz versin yeterli benim için.

TMac1

beklemedeyim

ozkanbey

Hitman dedin mi kimse çok büyük grafik beklemez zaten. Oyunculara plan, strateji, gelişmiş öldürme seçenekleri versinler fazlasıyla yeter

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.