Reklam
    Reklam
    Mobil

    Hız Aşırtmalı Tabletler Yolda Mı?

    Belki Apple’ın iPad modellerinde böyle bir özellik hiçbir zaman olmayacak ama Android işletim sistemi kullanan diğer tabletlerde ihtiyaca göre hız aşırtma yapılabilen modellerle karşılaşma ihtimalimiz giderek artıyor.

    Özellikle Nvidia’nın Tegra 2 işlemcisini kullanan tabletlerde hız aşırtma yapılabilen modellerin piyasa çıkmasının beklenenden daha erken gerçekleşebileceğini söyleyelim.

    Reklam
    Reklam

    1 GHz’de çalışan Tegra 2’lerin uygun gerilim koşulları sağlanırsa 1.5 GHz’e kadar çıkabileceği biliniyor. Bu durum her ne kadar pilin daha hızlı tükenmesine yol açacak olsa da özellikle gelişmiş grafiklere sahip oyunların tabletlerde oynanabilmesi için bazı modellere bu opsiyon konulabilir.

    Yan tarafındaki “Turbo” tuşuna bastığımızda işlemci hızını %50’ye yakın artıran “oyunculara özel” tablet modelleri görmeye hazır olun.

    Reklam
    Reklam

    :: Hız aşırtmalı tabletler sizce ne zaman piyasa çıkacak?

     

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    2 Yorum

    1. SDN Okuru

      Sanki pilleri çok uzun gidiyor da bir de daha hızlı tüketmeye çalışacaklar. İnsanları anlamak zor 🙂

    2. SDN Okuru

      Aynen katiliyorum ama ben inceledim iPad 2 yi onun şarji iPhonedan cok daha uzun gidiyor hani 😀 🙂

    Diğer yorumları gör (1) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap