Reklam

HTC One M8 Ön Siparişte!

46
Reklam

Tayvanlı HTC’nin, geçtiğimiz hafta Londra’da düzenlediği etkinlikte tanıttığı akıllı telefonu One M8 ülkemizde ön siparişe sunuldu. Turkcell’in başlattığı ön sipariş sürecinde cihaz 2499 TL’den satışa sunulacak. Türkiye lansmanı 7 Nisan’da yapılacak olan cihazın HTC tarafından belirlenecek olan fiyatı, tüketiciler tarafından çok merak ediliyor.

Turkcell cihazı sadece ön siparişe sunmakla kalmadı birde One M8‘e özel bir kampanya hazırladı. Kampanyaya göre 6 Nisan tarihine kadar ön sipariş veren kişiler Turkcell online mağazasında kullanabilecekleri 100 TL hediye çeki ve kumanda işlevi göre HTC Fetch Anahtarlık hediyelerine sahip olacak.

Reklam

Fiyatı ile Şaşırttı

Ülkemize 2000 – 2200 TL bandında gireceği tahmin edilen One M8’in Turkcell tarafından belirlenen ön sipariş fiyatının bu bandın üzerinde, 2500 TL olması kullanıcıları şaşırttı. Türkiye’de satılacak perakende cihaz fiyatının 7 Nisan’da yapılacak olan One M8 Türkiye lansmanında belirleneceğini hatırlatmakta fayda var.

:: Sizce One M8’in resmi Türkiye fiyatı ne olacak?

46 Yorum

  1. 2500 nedir arkadas tamam super telefon amam ulke sartlarini goz onunde bulundurun bu parayla araba alan insanlar var.

  2. şükür 2500 dediler insanlar cok koktu ama turkcell bizi şaşırtarak 2499 gibi küçük bir rakamla ön siparişe koydu teşekkürler turkcell

  3. O fiyatlara bırakın Amiral Gemisini, Yıldız Gemisi olsa alınmaz. Gider en babasından notebook alırım. Sonra HTC niye satmıyor diye soruyorlar. Bu kafayla Samsung hatice’ye kayar da kayar.

  4. htc hem çok yüksek fiyata çıkıyor, hemde fiyatı çok geç düşüyor. Samsung daha uygun HTC ye göre ve 3-4 ay sonra 300-400 TL daha düşüyor fiyatı gerçek bu. 4 ay sonra HTC 2400 TL samsung 1850 TL, böylece samsung daha çok satacak.

    Tuzla

  5. 2500 tl ye araba alır htc ye inat arayacağım adamın yanına gider yüz yüze konuşurum mail değil mektup göderirim. kafanız güzelleşmiş htc güle güle kullanın.

  6. Xperia Z2 gibi delüxe edition kutu içeriği ile gelse anlarımda sadece telefonun lduğu pakete verilmez

  7. 4K yok,Su geçirmez değil,optik görüntü sabitleme yok,kamerası ortalama kalitede,FullHDde 80fps 720pde 120fps yok,slow motion yok,ram 3 gb değil,çerçeveleri geniş,batarya 2600 mah gibi komik bir rakam,bu fiyata rağmen dahili hafıza 16 gb vs vs gibi büyük eksikleri var fiyat böyle olunca bu eksikler daha da büyük…üzgünüm htc bu senede olmadı…umarım batmazsında rekabet bitmez

  8. HTC Satış yapmamak için, batmak için herşeyi yapıyor.
    -Yüksek fiyat
    -Sorunlu cihaz
    -Önceki modellerden tüm desteğini bir anda kesip, yeni cihaz almaya zorlamak.
    -Antutut da fake test çıkartmak vs. vs.

    Eski bir kullanıcısı olarak hep eski kullanıcı kalacağım. Politika konusunda kafaları değiştirmeleri lazım….!
    Türkiye’de ki politikaları da kötü.

  9. Hiç de öyle süper telefon filan değil. Kamera sırf efekt ve özünde tırt yine, pil kötü, ağır ve kaba bir alet. Kimse bana bu takoza öküz parası verdiremez. 2 tane g2 alır birini hediye ederim be.

  10. bu fiyatlara telefon almak gerçekten çok saçma…Bizim kullanıcılar olarak yapmamız gereken şey belli ALMAMAK..Fiyatını olması gereken rakamlara getirmedikleri sürece telefon Almamalı…

  11. Samsungun Çakması gibi duruyor, taksit kalktı ya, operatorlerde yolunacak kaz gibi görmeye başladı milleti.Gerçi niye kızıyorum ki, alanlar düşünsün.

  12. Samsungun Çakması gibi duruyor, taksit kalktı ya, operatorlerde yolunacak kaz gibi görmeye başladı milleti.Gerçi niye kızıyorum ki, alanlar düşünsün.

    – – – Mesaj Güncellendi – – –

    tachyon Nickli Üyeden Alıntı
    O fiyatlara bırakın Amiral Gemisini, Yıldız Gemisi olsa alınmaz. Gider en babasından notebook alırım. Sonra HTC niye satmıyor diye soruyorlar. Bu kafayla Samsung hatice’ye kayar da kayar.

    Bu arada çok yerinde bir tespit, hemde 7 göbek sülalesine kayar.

  13. kargo ücretsizmiş bunu sevdim.

    Htc one gibi fiyatı düşmez bunun da. 1 ay sonra 2000 olur altı ay sonra da 1899

  14. giriş fiyatı 3300 olan iphone 5s vardı 😀 şimdi 1500lerde alınabilirmi alınır ama 2 ay daha bekleyin ve şüphesizki s5de bu fiyatla satışa çıkıcak ve samsung fanları ayy çok ucuz alarım hemen diyecek :)Benim bi elime geçsin öyle ön siparişti flndı filandı bana gelmez 😀 bi incelim sonra bakarık duruma:D

  15. bence galaxy s5 gibi plastik veya iphone 5s gibi bir cihaz o fiyatlara satılıyorsa bunun fiyatı normal ! kaldı ki turkcell zaten piyasa fiyatının çok üstünde satmaya çalışıyor. iphone 5s 2800 lira mesela…

    ha ben nexus 5 aldım geçtim o ayrı mesele

  16. Okuma yazma bilmeyen boş boş konuşan insanlara diyorum koskoca Turkcell yazıyor o fiyata ancak turkcell satar

  17. Bence fiyatı pahalı tutmuş HTC. Gider o paraya iphone 5S alırım. ayrıca iphone da güncelleme işinde de daha iyi

  18. Bence htc bu fiyatı hakediyo unutmayalımki ülkemizde vergiler çok yüksek ben şuan htc one kullanıyorum rakibi yok

  19. Adamlar habere de yazmış ama kimse okumadan yorum yapmış. Arkadaşlar bu turkcell fiyati. Htc 7 nisan da fiyatı açıklayacak.

  20. Bu öperatör fiyatı nasıl haber okuyorsunuz? HTC Türkiye falan ne alaka? Satış yapmaz falan ne alaka yani? Adamlar daha fiyat belirlemedi telefona, 7 Nisan’da gelicek telefon resmi olarak.

  21. Bu fiyatla Türkiye’ye gelirse neredeyse hiç satmaz ama Turkcell’de telefonların 300 – 500 TL daha fazla oluyor. Samsung Galaxy S5’in fiyatı Turkcell’de 2199 TL.

  22. Mesela param olsa ve telefon alacak olsam . Samsung yada iphone alırım. Htc nin özellikleri şuan itibari ile çok güzel olabilir ama beni kendine çekmiyor açıkcası

  23. Ayıp ediyorsunuz kargo bedava boru mu Bir de kocaman ücretsiz kargo ibaresini koymuşlar resmin ortasına ben 2500tl bir telefona biçsem 10tl lik kargoyu bedava diye oraya yazmaya utanırım

  24. ya arkadaş nekadar okuduğunu hazmetmeden yorum yazan var bu ön sipariş fiyatı türkcelin kendi fiyatı şişirip yazmıslar

  25. her sene bu amiral gemiler 300-500 lira üstüne koyuyorlar bu ön sipariş fiyatı anladıkta düşse düşse kaç liraya düşser, seneye de artık 2999 tl den girerler, almayın firmalara ders olsun

  26. Arkadaşlar tr fiyatı gerçekten yüksek bir fiyat ama htc telefonu nasıl bir telefon tavsiye edermidiniz? Ben iphone kullanıyorum şuan hiç android kullanmadım htc kullanan arkadaşlar ne diyorsunuz tavsiye edermidiniz?

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version