Reklam
    Reklam
    Akıllı Telefon

    Huawei’den üçe katlanabilen bir telefon daha geliyor

    Huawei, ikinci nesil üçe katlanabilir telefonu Mate XTs için tarihi verdi. Peki katlanabilir telefon ne zaman tanıtılacak?

    Huawei, ikinci nesil üçe katlanabilir telefonu Mate XTs’i 4 Eylül’de tanıtacak. Yeni model, geçen yıl piyasaya çıkan Mate XT’nin halefi olacak.

    Huawei’nin üst düzey yöneticilerinden Richard Yu, katlanabilir telefonun kısa bir tanıtım videosunu paylaştı. Videoda Yu, telefonun ana ekranında bir kalem kullanırken görülüyor. Görüntülerde dikkat çeken bir diğer detay ise cihazın beyaz renk seçeneği ve altın detaylarla sunulması oldu. Boyut olarak selefiyle aynı kategoride yer aldığı görülüyor.

    Reklam
    Reklam

    Önceki sızıntılara göre Mate XTs, selefine göre yükseltilmiş bir işlemciyle gelecek. Cihazda muhtemelen uydu bağlantısı destekleyen Kirin 9020 yongası kullanılacak. Kamera tarafında ise değişken diyafram açıklığına sahip 50 MP ana kamera ve güncellenmiş periskop telefoto lens yer alacak.

    Ekran ve batarya kapasitesi tarafında herhangi bir değişiklik olmayacağı belirtiliyor. Mate XTs’in fiyatı ise Çin’de selefiyle aynı seviyede olacak. Cihazın 20.000 yuan (yaklaşık 2.800 dolar) fiyatla satışa çıkması bekleniyor.

    Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    1 Yorum

    1. Mustafa

      ne saçma teknoloji ileride 4’de de mi katlanacak. iyicene saçmalamaya başladılar.

    Yorum Yap Yorum Yap

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap