Reklam
    Reklam
    Otomobil

    Türkiye’nin en ucuz elektriklisi olabilir! iCAR tanıtıldı

    Chery ve SmartMi Tech'in yeni markası iCAR, 2025 Şangay Otomobil Endüstrisi Fuarı’nda ilk global modeli V23'ü tanıttı

    Chery ve internet tabanlı teknoloji şirketi SmartMi Tech’in ortak çalışmasıyla kurulan yeni marka iCAR, 2025 Şangay Otomobil Endüstrisi Fuarı’nda ilk global modeli V23’ü tanıttı. Elektrikli araç pazarında fark yaratmayı hedefleyen iCAR, özgün tasarımı ve yenilikçi yaklaşımıyla fuarın dikkat çeken markaları arasında yer aldı.

    iCAR V23 özellikleri ve fiyatı

    Kare formda güçlü çizgilere sahip olan V23, dokulu vurgularla zenginleştirilen kapalı ızgarası ve bölünmüş yatay far tasarımıyla özgün bir kimlik sergiliyor. Tamamen yeni bir mimari üzerine inşa edilen model, şehir içi kullanım kadar off-road performansı da sunacak şekilde geliştirildi. Şehir maceracıları ve doğa tutkunu kullanıcıları hedefleyen araç, görünüm, sürüş keyfi, kullanıcı dostu yapı ve işlevselliği bir arada sunuyor.

    Reklam
    Reklam

    iCAR, estetik tasarımı teknolojik donanımla birleştirerek retro-klasik unsurları avangart trendlerle harmanlıyor. Marka, kişiselleştirilmiş ulaşım deneyimleri sunmak için ürün perspektiflerini sürekli yeniliyor ve gençlerle genç düşünen kullanıcıların beklentilerine doğrudan yanıt veriyor. Akıllı elektrikli araç pazarında kendine sağlam bir yer edinmeyi planlayan iCAR, üç yıl içinde 100’den fazla ülkeye açılmayı ve dünya çapında 2 binin üzerinde uzmanla bir ağ kurmayı amaçlıyor.

    Şangay’daki lansmanda açıklanan bilgilere göre V23’ün fiyatı ülkelere göre 10 bin sterlin ile 14 bin dolar arasında değişiyor. Bu fiyat aralığı dikkate alındığında Türkiye pazarına giriş yaptığı takdirde ÖTV ve diğer vergiler dahil toplam satış fiyatının 1 milyon TL’nin altında kalması bekleniyor. Mevcut elektrikli araç ÖTV dilimleri ve matrah sınırları göz önüne alındığında, V23, Türkiye’deki en ulaşılabilir fiyatlı elektrikli otomobillerden olabilir.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    4 Yorum

    1. Anonim

      Türkiye’de ucuz araba satılmaz. Herkes bizi öpmeye gelir. Anlayın şunu artık.

      1. HERO

        Sen çok yanlış anlamışsın bizi öpen dışardan gelenler değil, ülkedeki bir türlü oturmayan ekonomi yani enflasyon..

      2. ozR

        Adamlar uyguna veriyor, bizim vergiler öpüyor bizi

    2. -ER-

      2024’de de tanıtıldı vsvs en ucuzu olacak keşke habere biraz daha güncelleme gelseydi, NE ZAMAN GELECEK gerçek Cherry yetkilileri ile iletişime falan geçilebilirdi

    Diğer yorumları gör (3) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network
    Mobil Versiyondan Çıkış Yap