İnternet Devine Yakışmadı
Türkiye‘nin en çok tıklanan ilk 10 sitesinden biri olan ve uzun zamandır yayın yapan portallarından birinde, çok sayıda korsan yazılım ele geçirildi iddiası, bilişim sektörüne bomba gibi düştü.

Türkiye‘nin en çok tıklanan ilk 10 sitesinden biri olan ve uzun zamandır yayın yapan portallarından birinde, çok sayıda korsan yazılım ele geçirildi iddiası, bilişim sektörüne bomba gibi düştü.
İddiaya göre; korsan yazılımla mücadele konusunda akla gelen ilk isim olan BSA tarafından İstanbul‘daki ofise yapılan bu baskında, internet devinde çok sayıda lisanssız yazılım kullanıldığı görüldü.
Firmaya, yüklü miktarda kesilen cezanın yanı sıra tüm korsan yazılımların karşılığında lisans ücreti ödemesi teklifi ile uzlaşma sağlandığı belirtildi.
Resmi Açıklamalar Bekleniyor

Söz konusu şirketin ismi ve kullanılan korsan yazılımların neler olduğu, ShiftDelete.Net editörleri tarafından biliniyor. Ancak, kurumların kendi resmi açıklamaları henüz elimize geçmediği için bu markaları bir süre saklı tutacağız.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (12)
firmalara bsa tarafından fax ve mail yollanıyor şu şu firmalara denetleme yapılmıştır ve şu ürünler lisanssız kullanıldıgı tespit edilmiştir diye .
mynet
bunu bilmicek ne var MYNEt
Sanki mynet dedi birisi ( :
sey söylemedin ben söylerim, mozaik efektine ragmen mynet.com bariz sekilde siritiyor....
mynet e yazık olmuş.
mynet'in web sitesi :)))
El insaf gerçekten, hem bu sektörden ekmek ye hemde gel korsan yazılım kullan. Portal olmakla profesyonel olunmuyormuş demek.
abi iyi bir şey değil tabiki
Eğer habere ait resimdeki siteyse, ben buldum. :)