iOS

    iPhone’un ekran süresi özelliği için büyük yenilik!

    Apple'ın iOS 12 ile kullanıma sunduğu en dikkat çekici özellikler arasında yer alan ekran süresi, iOS 12.2 ile çok daha yetenekli hale geliyor.

    Apple’ın birkaç gün önce geliştiricilerin kullanımına sunduğu iOS 12.2 Beta sürümünün kaynak kodlarında, iPad Mini 5 başta olmak üzere yeni iPad modellerinin ve iPod Touch’un tespit edildiğini sizlere duyurmuştuk.

    Bunun yanı sıra yeni iOS sürümünde, iPhone ve iPad kullanıcılarının hayatına giren ekran süresi özelliğinin çok daha gelişmiş hale geldiği tespit edildi.

    iOS 12.2 Beta yayınlandı! İşte detaylar!

    iOS 12.2 Beta yayınlandı! İşte detaylar!

    Apple iOS 12.2 sürümü için test sürecini başlattı. İşte geliştiricilerin kullanımına sunulan iOS 12.2 Beta sürümünün detayları!

    iOS 12.2 ile ekran süresi özelliğinin zamanı ayarlanabilecek!

    Bilmeyenler için: iOS 12 ile birlikte kullanıma sunulan bu kısıtlama özelliği sayesinde kullanıcılar uygulamalarda kaç saat vakit harcadıklarını görebiliyor ve bu sayede kendileri / çocukları için uygulamalara zaman sınırı koyabiliyor.

    Bu özellik aktif edildiğinde istenilen uygulamaların kullanımı sınırlandırılırken, aynı zamanda sadece belirtilen numaralardan yapılan aramalara izin verilebiliyor. Ancak, bu özellik açıldığında geri kapatılana kadar aktif kalıyor.

    ekran süresi özelliğinde büyük yenilik

    Haftanın belirli günlerinde ekran süresi ile kısıtlama yapmak istemeyenler tatsız sonuçlar ile karşılaşabiliyorlar. iOS 12.2 Beta ile birlikte bu özelliğin devreye girmesini / çıkmasını istediğiniz zamanları belirleyebiliyorsunuz.

     

    Eğer iOS 12.2 Beta cihazınızda yüklüyse, Ayarlar > Ekran Süresi yolunu takip ederek gerekli seçeneklere ulaşabilirsiniz. Apple’ı bu özelliği kullanıcılara sunmaktan vazgeçmez ise iOS 12.2 yayınlandığında herkes erişebilecek.

    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    6 Yorum

    1. Anonim

      çok büyük yenilik. adeta devrim nitelğinde

    2. Anonim

      Kesin androidde vardır ve apple taklit etmiştir. (Not: Özellik hakkında hiç bir fikrim yok ve sadece yazılabilecek bir yorumu tiye aldım :D)

    3. Teknoloji Dostu

      Evet bu özellik Android’de var. O değil de sen neyin dalgasını geçiyorsun?

    4. Teknoloji Dostu

      Planları programları bitti yenilikleri kalmadı artık. Jobs gibi bir beyin takımı kaptanı vardı öldü. İşler değişti şimdide son kozlar için mücadele ediyorlar. Nerden ne saçmalık bulsak çıkarsakta biz kendimize güldürsek diye debeleniyorlar. Debelendikçede daha da batıyorlar.

    5. Teknoloji Dostu

      Apple Hala Ekran Süresine Şifre Hatırlama Ya Da Sıfırlama Özelliği Getirmedi. Benim Başıma Telefonu Sıfırlamak Zorunda Kaldım.

    6. Teknoloji Dostu

      İos 12.1.3 ciddi hatalar var şebeke sorunu hücresel veri kaybı kopyala yapıştır sorunu ve safaride aranan bir sitede takılı kalması adamlar sorun çözmüyor yok ekran süresi yok animoji yok emoji gibi sorunları düzeltiyor şarj sorunu performans sorunu giderin bir zahmet birde arkadaşlar şikayetleri apple feedback sitesine yazınız ciddi anlamda dikkate alıyorlarmış sakıncası olmazsa feedback sayfasını yazayım http://www.apple.com//feedback

    Diğer yorumları gör (5) Yorum Yap

    Yorum Yaz

    SDN Network