iPad mini 2 Retina Ekranlı Olmayabilir
Apple’ın yeni çıkaracağı iPad mini modelinde yenilikler yapacağı bekleniyor olsa da, gelecek yıla kadar yüksek çözünürlüklü bir Retina ekran karşımıza çıkmayacak gibi görünüyor.

Apple’ın yeni çıkaracağı iPad mini modelinde yenilikler yapacağı bekleniyor olsa da, gelecek yıla kadar yüksek çözünürlüklü bir Retina ekran karşımıza çıkmayacak gibi görünüyor.
Richard Shim yaptığı analizlerde, çıkacak olan iPad mini‘nin Apple A6 işlemciye sahip olabileceğini ve daha ince bir tasarımla karşımıza çıkacağını tahmin ediyor.
Analist R.Shim ayrıca 2014’e kadar piyasaya sürülmesi beklenen iPad mini‘nin Retina ekrana sahip olmayabileceğini açıkladı.
R.Shim, Apple’ın, 2013 yılının ikinci yarısında iPad mini ile ilgili bir yeniliğin yapacağını beklediğini ve yeni iPad mini‘nin1024×768 ekran çözünürlüğünde iOS 7 işletim sistemine sahip olarak geleceğini dile getirdi.
Biz Apple’ın bir sonraki iPad mini modelinde Retina ekran kullanmasını bekliyoruz. Bu konu hakkında yeni bilgiler edindikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (19)
geliştirmeyin boşverin almicam zaten
o zaman yeni ipad'in ekranı daha iyi olacak eskisinin iki katı birşey diye deniyor. Yani yine de normal ipad ekranı daha iyi olcak. 2048x bilmem kaç olacakmış
1ruby1 20.06.2013 22:12 Retina ekranlı olursa normal ipad neden satılsın ? retina ekran olsun normal ipad lerin hepsini ben alirim lazim degil.
Adam full hd göz yoruyor demiş hahaha.Gözğnün normal hayattaki çözğnürlüğü daha fazla lan.3d gözlükle kullanıo sanki telefonuda göz yoruyor.
Retina olmamasinin sebebi ekran saglayicinin samsung olmasi ve anlasamamalari olanilirmi?
4k olsun diosun allah askina kucuk ekran 4k batarya omru olmadan kullan o zaman sanki retina ekran yetmiyecek cyclopsmusunuz gozunuz cok mu hassasta o farki anliyacak onune ipad minide 3 farkli ekran secenegi koy ayirt edebilicen mi? rastgele konusun yeni yeni diye
Retina ekranlı olursa normal ipad neden satılsın ?
Artık 4K ya geçmenin zamanı geldi 4K standart olsun artık herşey tek bir çözünürlük için üretilsin
büyük ipad gibi 3.nesilde yapıp onu da 6 ayda eskiteceklerse ohoo.. 2.nesilde çıksın bitsin gitsin işte.
Retina olursa kesin alacam