İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Mobil
  3. Akıllı Telefon

iPhone 8’i en ayrıntılı gösteren video!

Son bir ay içinde farklı kaynaklardan gelen görseller ve videolar iPhone 8’in tasarımın netleştiğini gösteriyor. Tiger Mobiles ve Onleaks’ın paylaştığı yeni video iPhone 8’in bugüne kadarki en net görüntüleri diyebiliriz.

İlker Çiftçi

okunma

iPhone 8’i en ayrıntılı gösteren video!

Son bir ay içinde farklı kaynaklardan gelen görseller ve videolar iPhone 8’in tasarımın netleştiğini gösteriyor. Tiger Mobiles ve Onleaks’ın paylaştığı yeni video iPhone 8’in bugüne kadarki en net görüntüleri diyebiliriz.

iPhone 8 en net şekilde görüntülendi!

Akıllı telefon sızıntıları denince ilk akla gelen isimlerden biri olan Onleaks’ın paylaştığı videoda iPhone 8 tasarımı en ince ayrıntılarına kadar görünüyor. Neredeyse çerçevesiz tasarımın yanı sıra, cam gövde ve dikey çift kamera HD olarak görüntüleniyor.

17-06/29/iphone-8-4.png

Onleaks videoda iPhone 8’in boyutlarını da ölçerek gösteriyor. Buna göre cihaz 143.50 x 71.03 x 7.46 mm boyutlarında. Kamera çıkıntısı ile birlikte en fazla 8.91mm kalınlığa ulaşan yeni iPhone, iPhone 7 serisinden daha kalın. iPhone 7, , 138.3 x 67.1 x 7.1 mm, iPhone 7 Plus ise 158.2 x 77.9 x 7.3 mm boyutundalar.

Birçok yeni iPhone 8 sızıntısı gibi, bu video görünen cihaz da fabrika çizimlerine göre hazırlanmış bir maket. Fabrikadaki tasarımla aynı fakat nihai tasarımda ufak tefek değişiklikler olabileceğini unutmamak gerek.

Apple’ın tanıtım tarihi yaklaştıkça, iPhone 8’in ne tür bir tasarıma sahip olacağı konusunda tutarlı sızıntılar görüyoruz. Hemen hemen bütün tasarımlarda Touch ID cihazın arkasında yer almıyor. Bu, Touch ID’nin ekrana entegre olarak gelme ihtimalinin oldukça yüksek olduğunu gösteriyor.

#video_14975#

:: iPhone 8 tasarımını beğendiniz mi?

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (118)

SDN Okuru

tel gerçek olsa adam bi açardı tornadan çıkarmış almış millete yutturuyo müptezel

SDN Okuru

sonunda apple seriden ayri elit bi cihaz cikariyor , benim gibi snopplar kacirmaz. insallah 5000 üstü olur da fakirler alamaz

SDN Okuru

enayi o kadar fazlaki adamlar aynı tasarımı hersene kakalayıp duruyor millet de koşa koşa almaya gidiyor. bu senede turuncusunu çıkartır, seneyede kahverengi olanını sonraki senede kahve ama mat kahve yaptık der.

SDN Okuru

birde çıplak bir adamın yansıması vardı 1.13

SDN Okuru

yansımadan gördünüzmü bu video da iphone ile çekildi

SDN Okuru

s8 çakmasına benziyor bu ne lan hala en iyisi 5s in tasarımı

SDN Okuru

Yine aynı tasarım aynı kasa özellikleri pili kamerasıda çöp olucak stabil olsa ne yazar Samsung'da stabil S7 Edge ve S8 muazzam telefonlar. Apple artık kar marjından vazgeçip telefonun tasarımını keskinleştirip, pilini güçlendirip adam akıllı bir kamera ile piyasaya sürmeleri lazım işte ozaman yok satar.

SDN Okuru

aman tanrım bir harika

SDN Okuru

Ne önü arkasını çevirip duruyorsun her açıdan rezalet teknoloji fakirliği resmen s8 plus en tavan telefon şu an rakipsiz

SDN Okuru

emin ol samsung isterse herseyi basarir

Daha fazla yorum (75 yorum daha)

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.