iPhone 8 Touch ID bilmecesi devam ediyor!
Apple’ın 10. Yılı şerefine büyük yeniliklere imza atması beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 8, sık sık yeni konularla gündeme gelmeye devam ediyor. Bugün ise yeni yayınlanan bir raporla beraber, iPhone 8’in arka tarafa konumlandırılmış Touch ID sensörü söylentisi tekrar alevlendirildi.

Apple’ın 10. Yılı şerefine büyük yeniliklere imza atması beklenen yeni akıllı telefonu iPhone 8, sık sık yeni konularla gündeme gelmeye devam ediyor. Bugün ise yeni yayınlanan bir raporla beraber, iPhone 8’in arka tarafa konumlandırılmış Touch ID sensörü söylentisi tekrar alevlendirildi.
iPhone 8 Touch ID bilmecesi devam ediyor!
Hong Kong merkezli araştırma şirketi CLSA tarafından bugün yayınlanan bir araştırma raporuna göre, iPhone 8 OLED bir ekrana, gelişmiş kablosuz şarj desteğine ve (olmayacağı üzerine yayılan dedikodulara istinaden) Touch ID sensörüne sahip olacak. Ancak küçük bir farkla, Touch ID sensürü bu sefer arka tarafta konumlandırılacak.

Daha önce birçok sızıntı ve açıklamanın konusu olan iPhone 8’in Touch ID sensörü, bu sefer gerçekten arka tarafa konumlandırılmış şekilde gelebilir. Zira araştırma şirketinde yetkili kişilerce yapılan açıklamaya göre, Apple’da Samsung gibi kendi cihazında maksimum ekran-kasa oranını yakalayabilmek adına parmak izi sensörünü arka tarafa almak zorunda kalacak.
Hatırlayacak olursak geçmişte sızdırılan birkaç bilgi ve patent ışığında, Apple’ın Touch ID sensörünü ekrana dahil etmeye çalıştığı söylenmişti. Ancak şimdi yayınlanan bu araştırma raporuyla beraber, Apple’ın bu amacında başarısız olduğu savunuluyor.
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
- 50% OFF - AnyMP4 iPhone Data Recovery Discount Coupon - Kayıp veya silinen iPhone/iPad/iPod Touch verilerini kurtarın!0 cevap
- Katlanabilir iPhone Touch ID ile Gelebilir: Face ID Yok!0 cevap
- 🔥📱 50% Discount Coupon: iMobie AnyFix iOS System Repair - Fix 150+ iOS system issues for iPhone/iPad/iPod touch/Apple TV - Tüm iOS Sorunlarını Çözün0 cevap
- 50% OFF - iMobie – AnyUnlock Unlock Screen Passcode ile iPhone, iPad ve iPod touch Ekran Kilidini Açın0 cevap
Yorumlar (14)
bence arka logoya yerleştirirse güzel olur ama ekrana gömülü olması tabiki çok iyi fikir
16.03 te ki arkadaş zaten samsung apple a oled üretiyor daha apple oled bile yapamıyor
Oled ekranlar on tarafda su an touch id desteklemiyor oled ekranı üreten samsung yapamadida apple mi yapıcak güldürmeyin insanı allah aşkına
bir şey soracağım, bana şöyle bir mesaj geldi ttnetten. AKN'ınızı %80 kullandınız AKN'ızın bitmesi durumunda kullanmaya devam ederseniz en yüksek fiyattan ücretlendirileceksiniz. Bu nedir? Bir bilgin varmı?
Apple samsung gibi embesil değil önde olmaya devam eder touch id
Bu haberleri bence apple kendi çıkartıyor. Böylece gündemde kalıyor kimse Samsungu konuşmuyor. Sürekli apple sensörü nerede?
Arkada olursa iyice musteri kaybi yasar zaten guncellemeleri kotu pil dayanmiyor. Siz once yazilimlari duzeltin snr teelfon cikartin bence pil berbat. İphone 6
çerçeveyi yok etmesine gerek yok , inceltsin yeter yanlar silme ekran olsa ön tarafı'da iphone 7'deki gibi basılmayan cam'dan touch id koysalar olur bence
logona yerleştir işte
Çok kötü olur arkada olursa. Ekrana entegre olursa iyi olur