Yeni nesil tasarımcıların birbirinden ilginç ve teknoloji ile bütünleşik fikirleri, geleceği şekillendirmeye devam edeceğe benziyor. ABD‘nin teknoloji merkezi San Fransisco’da reklamcılık üzerine eğitim gören Sayalee Kaluskar tarafından geliştirilen konsept de sahip olduğu fikir beraberinde oldukça çarpıcı.
Bir güneş gözlüğünün yan kısımlarında yer alan güneş panelleri ve bu panellerin gün boyu topladığı güneş enerjisinin, akşam olduğunda iPhone 5, 5S ve 5C’nin sahip olduğu Lightening bağlantı noktası vasıtasıyla akıllı telefona aktarılması fikrine dayanıyor.
“Akşam oldu, şarjım bitebilir” derdine son!
Toplanan enerji, iPhone‘u tamamen şarj etmeye yarayamıyor belki ama gün boyu yoğun bir koşuşturmacanın ardından, azalan şarjı ile akşam boyu “şarjım bitecek mi?” sorunsalı ile boğuşan iPhone kullanıcılarını, en azından akşam saatlerinde, idare edeceği aşikar.
:: iPhone için geliştirilen güneş gözlüğü şarj aletini nasıl değerlendiriyorsunuz?
saçma sapan bi allet. iphone nin usb kablosunun 49 $ olduğunu düşünürsek acaba bunu millete ne kadara kakalarlar tahmin bile edemiyorm 🙂
bu kadar kasmayın gidin alın güzel pili değiştirilebilen veya yüksek mAhlık bir android kurtulun
Bu kadar aparat çıkartana kadar seksenlerden yada doksanlardan kalma bu pil teknolojisini değiştirin be kardeşim.
Giyelebilir teknolojilerde gozluk için guzel bi ornek ..hadi bi an once cıksın su gozlukler de gelişim onun acılsın..
1560 mah ile milleti iyi kandırıyorlar zaten.Batarya kılıf alırlar telefonun tipini bozarlar o çıkar bu çıkar;Arkadaş yapsana adam gibi bir batarya bu kadarmı acizsin.2011 de 800 tl ye aldığım lik 3,7″ lik telefonumda bile 1500 mah batarya var.
“sorunsal”?!?
bu olay resmen ürüne hakarettir ama benim hoşuma gitti bu ürünün sadece balon bi ürün olduğunu tüm dünya görücek:D
Lightening nedir ya 😀 😀
o handan ranza yani.
İyi fikiiir:)
süper bi kafa, keşke bizlerde böyle yaratıcı çözümler sunabilsek. Anca oraya buraya yüzlerce kablo bulunduıran pis sarj makinalarından koyun hıammına
kafasında elektromanyetik dalga isteyenler için ideal.
Arka yüzü güneş paneli olan telefon kılıfı daha yerinde olurdu. Hem panelin alanı daha geniş olur. Telefonu ters çevir şarj olsun.
(Süper fikir! ben buldum )
Arka yüzü güneş paneli olan telefon kılıfı daha yerinde olurdu. Hem panelin alanı daha geniş olur. Telefonu ters çevir şarj olsun.
(Süper fikir! ben buldum )
– – – Mesaj Güncellendi – – –
Geç kalmışım
Yüksek mAh’lık Android alın kurtulun diyenlere gelsin sözüm. Misal 2100 mAh bataryaya sahip Nexus 4 2600 mAh S4 ‘ten çok daha uzun süre gidiyor. Full HD ekran ve stabil olmayan TouchWiz Nature UI sayesinde bataryanın fazla olması bir işe yaramaz. Ama cihazına bi Nexus kadar batarya da sığdıramıyorsan stabil olması da bir işe yaramaz. Nexus alın kurtulun.
Artık şarj edici üretilmesin artık şarjı uzun süre dayanan batarya teknolojisi geliştirilsin.