iPhone X fiyatına indirim mi geliyor?
iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus satışlarında umduğunu bulamayan Apple, 2018 yılında sürpriz indirimler ile karşımıza çıkabilir.

iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus satışlarında umduğunu bulamayan Apple, 2018 yılında sürpriz indirimler ile karşımıza çıkabilir.
iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus indirimleri kapıda iddiası!
Ülkemizde iPhone 8 serisi 4,199 TL’den başlayan fiyatlarla satılırken, iPhone X modelinin en üst kapasite seçeneği ise 6,899 TL’ye kadar çıkıyor. Öte yandan, yüksek fiyatlar ve yeteriz kalan yenilikler cihazlara olan talebin düşük olmasına neden olmuş durumda.
Son iddialara göre, iPhone X sevkiyatları 30-35 milyon adette kalacak ve 2018 yılının ilk çeyreğinde sevkiyatlarda azalma ya da durağanlık yaşanacak. Hal böyle olunca da şirketin gelecek yılın başında bazı pazarlarda fiyat düşüşüne gideceği söyleniyor. Şu an için adı geçen ülkeler arasında ABD, Tayvan ve Singapur bulunuyor. Bu durum haliyle ülkemiz için de bir umut olduğunu beklentisine sebep oluyor.

Normal şartlarda yeni iPhone modellerini duyurduğunda bir önceki nesilde indirime giden şirketin böyle bir harekette bulunması tabii ki alışılmışın dışında olacak. Konuyla ilgili olarak Apple tarafından herhangi bir açıklama ise tahmin edeceğiniz gibi yapılmış değil.
Gelecek yıl yine 3 yeni modelin duyurulacağı tahmin ediliyor. Bunlardan ikisinin 5.8 inç ve 6.3 inç OLED modeller, diğerinin ise 6.1 inç LCD model olacağı söylenmekte. Çerçevesiz ekran, TrueDepth Kamera sistemi ve Face ID de yine beklentilerden.
:: iPhone fiyatlarında indirim yapılırsa satın almayı düşünüyor müsünüz?
Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Forumda konuşulanlar
Yorumlar (16)
4500 civarında olursa x alırım yoksa 6 kullanmaya devam ederim
Amerika'dan iPhone x aldirmayi düşünüyorum şu sıralar dolar biraz düştü sizce şimdi aldirsammi yoksa arkadaş Ocak sonu gelecek o zaman mı alsa, indirim olurmu acaba yardımcı olursanız çok sevinirim
çıktığından beri kulanıyorum satabilirsem hemen satacağım.
Diyelim fiyatı 6 binlerden 5 binlere indi o zaman fiyat makul mu olacak sanki.Sadece girecek kazığın kenarlarındaki budaklar temizlenmiş olur o kadar
yourma bak ya sende almazsın ne dert edyorsun
İphonex 5 para etmez ben 1 ay kullandım hiç abartmayın yetersiz özellikler ve hızı iğrenç sattım note8 aldım dehşet bi telefon
mal mısınız beyefendi
Bu tel en fazla 2500tl yapar.
Evet alırım
umarım biraz inerde kız arkadasıma hediye alabilirim
Düşme haberleri kesin mi Ne zaman olacağı belli mi 256 almayı düşünüyorumda ne Zaman alsam zarar etmem ?
çokda fifi