İçeriğe geç
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Sinema Dizi Akıllı Ev Motosiklet Mikromobilite Kripto Para Sağlık Teknolojileri Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Donanım

Kasamızı Kapatıyoruz!

Sistem toplama rehberimizde ilk adım olarak kasamızı tanımış ve kasamızın içerisine donanımlarımızı nasıl montajlayacağımızdan bahsetmiştik. İkinci adım olarak anakart montajını yapmıştık ve kasamızın içerisine bir anakartı nasıl montajlayacağımız görmüştük.

Gökhan Saltık

okunma

Kasamızı Kapatıyoruz!

Sistem toplama rehberimizde ilk adım olarak kasamızı tanımış ve kasamızın içerisine donanımlarımızı nasıl montajlayacağımızdan bahsetmiştik. İkinci adım olarak anakart montajını yapmıştık ve kasamızın içerisine bir anakartı nasıl montajlayacağımız görmüştük.

Sistem Topluyoruz!

Anakart Montajı Nasıl Yapılır?

İşlemci Montajı Nasıl Yapılır?

Sabit Disk ve Ekran Kartı Montajı

Üçüncü adımda ise bir işlemci ve işlemci soğutucuyu montajlamıştık. Dördüncü adımımızda sabit disk ve ekran kartı montajını gerçekleştirmiştik. Sıra geldi optik sürücüyü montajlamaya ve kabloları bağlayıp sistemimizi ilk olarak çalıştırmaya. Sistem toplama rehberimizdeki son adımı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

İzleyin!

#video_5656#

:: Sistem toplarken yaşadığınız sorunları bizimle paylaşın.

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar (5)

SDN Okuru

BİOS ayarını format için mi sormuştunuz

RadikaL

Hocam bıos ayarı varsa onuda bı gosterseydin veya bıostan ayar nasıl yapıyoruz veya dırek kuruyomuyuz

rtsbora

bütün videoları izledim. yararlı bir seri oldu. yalnız kasa içi yakın çekimler ağırlıklı olsa daha da iyi olurdu.

virtual worms

faydalı bir konu olmuş tümüyle. teşekkürler.

exop

Çok yararlı bir eğitim rehberi oldu. Baştan sonuna kadar hepsini takip ettim. Çok Teşekkürler SDN.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.