İçeriğe geç
ShiftDelete.Net
Haber ara/ SDN'ye SorGiriş
Haber Akışı SDNTV İnceleme Forum Yapay Zeka Akıllı Telefon Elektrikli Otomobil Oyun ShiftDelete.Net Global Teknoloji Haberleri Mobil Otomobil Donanım Savunma Bilim Sosyal Medya İnternet Giyilebilir Teknoloji Rehber Ürünler Son dakika Yazarlar
  1. Ana sayfa
  2. Yazılım

Leopar Erken mi Geliyor?

Dünyanın (bilhassa Apple fanatiklerinin) gözü, Apple’ın son çıkaracağı işletim sistemi Mac OS X Snow Leopard 10A432‘de. Önceden açıklanan tarihlere göre yeni Leopar, 22 Ekim‘de raflardaki yerini alacak.

Akhun Aktosun

okunma

Leopar Erken mi Geliyor?

Dünyanın (bilhassa Apple fanatiklerinin) gözü, Apple’ın son çıkaracağı işletim sistemi Mac OS X Snow Leopard 10A432‘de. Önceden açıklanan tarihlere göre yeni Leopar, 22 Ekim‘de raflardaki yerini alacak. Son sürümü üzerindeki çalışmalarda sona geldiğini açıklayan Apple ise, meraklı bekleyenlerine bir sürpriz yapıp Leopar’ı 22 Ekim’den daha erken bir sürede piyasaya çıkarmaya hazırlandığını belirtti.


Kar Leoparı tüm ihtişamıyla piyasaya çıkmayı bekliyor.

Yeni ön görülen tarihin ne olduğu konusunda kesin bir açıklama yok. Fakat Apple’ın içinden gelen dedikodulara göre bu tarih 28 Ağustos. Tarihi 2 ay kadar öne çekmelerinin sebebi, Leopar’ın ön görülemeyen bitiş tarihi mi yoksa önceden planlanmış bir sürpriz mi bilinmiyor. Bir kısım ise Apple’ın, Microsoft’un Windows 7 ile birlikte tüm ilgiyi kendisine çekmeyi başarması dolayısıyla, Leopar’ın çıkış tarihini daha erkene alarak bu ilgiyi Windows 7’den uzaklaştırmak istediğini söylüyor. 

Haberde hata mı var?Bize bildirin

Senin fikrin ne?

Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?

Yorumlar

İlk yorumu siz yazın.

Yorumlar yapay zekâ destekli ön elemeden geçer; son karar moderatördedir. Topluluk kuralları

Günün teknolojisi, sabah 08.00’de

Seçtiğiniz konularda günün 5 önemli haberi, her biri 30 saniyelik özetiyle. Reklamsız, tek tıkla ayrılırsınız.