LG G4’e Merhaba Deyin!
LG’nin 28 ve 29 Nisan tarihlerinde tüm dünyaya duyuracağı yeni nesil amiral gemi modeli LG G4, tanıtılmasına kısa bir süre kala gündemden hiç düşmüyor.

LG’nin 28 ve 29 Nisan tarihlerinde tüm dünyaya duyuracağı yeni nesil amiral gemi modeli LG G4, tanıtılmasına kısa bir süre kala gündemden hiç düşmüyor.
LG‘nin yeni amiral gemi modeli için reklam kampanyalarına da başladığı şu günlerde, bir döneme sızıntılarıyla damgasını vuran Evan Blass tarafından modelin en net görüntüleri paylaşıldı.
Tüm detaylarıyla görebildiğimiz LG G4, kavisli bir yapıya sahip olacak. Davetiyede yer alan deri desenden oluşan arka kapağın, bir çok farklı renk seçeneğine sahip olduğu da sızdırılan resimlerde görülüyor.

Modelin ayrıca deri kapak haricinde 3 farklı renk seçeneği ile standart plastik arka kapağa sahip olduğu da görülüyor.
5.5 inç büyüklüğünde “Quantum” ekrana (1440 x 2560p) yer veren LG, ayrıca kamera tarafında da iyileştirmelere gitmiş.
F/1.8 diyafram aralığına sahip 13 megapiksel çözünürlüğünde arka kameraya yer veren LG, bu kamerayı kızılötesi hassasiyet sensörü ile güçlendirmiş, kamerada yeni nesil bir görüntü sabitleme teknolojisine yer vermiş ve tamamen mauel kontrollere izin veren bir kamera arayüzü hazırlamış.

Kameraya yönelik bu sızıntıların daha önceden LG tarafından duyurulan 16 megapiksellik kamera ile çeliştiğini de ara not olarak belirtelim.
Altı çekirdekli Qualcomm’un Snapdragom 808 işlemcisinden gücünü alacak olan LG G4, ayrıca microSD kart desteğine sahip. Gücünü çıkartılabilir 3000 mAh bataryadan alacak olan LG G4 8,9 mm kalınlığa sahip.
LG G4’ün diğer görüntüleri için ileriki sayfalara geçebilirsiniz.
{pagebreak::2}

{pagebreak::3}

{pagebreak::4}

{pagebreak::5}

{pagebreak::6}

{pagebreak::7}

{pagebreak::8}

{pagebreak::9}

{pagebreak::10}

Haberde hata mı var?Bize bildirin
Senin fikrin ne?
Bu gelişme hakkında sen ne düşünüyorsun?
Yorumlar (172)
Susun artık ! almassanız almayın sizede telefon beğendirilmiyor 3310 kullanin gidip adamlar herseyi son teknoloji koyup deri kilif ekleyip super otesi ekran ve kamera yapmislar daha ne istiyonuz tabi batarya bitcek gidip 10000Mah bataryamı koysunlar adamlardan parami akiyo biri diyo kavis kotu biri diyo batarya yetmiyo 6.0 marshmallow koymuşlar iste telefon budur sanki Türkiye'de müthiş telefon yapiliyoda Koreyi beğenmiyonuz almasssaniz almayin!!
Keşke 1900 2000 arası olmasa 1200 1400 arası olsa süper olur kesin alırım olsun inşallah bu telefonu alcam
düz ekran olsaydı alırdım
çok pahalı olcak
Ne kadar olacak
telefon çıkmadan gbt sini çıkarmış adamlara bak. bu zekanızı kullap bide telefon yapsanız işlemci falan geliştirseniz hiç de fena olmaz
Sharp ta 4k ekran 808 piksel yoğunluğuna sahip telefon üretmiş bir sitede okudum ızgo görüntü standanrdı diye bişeyler
herkese söyleyim adamın tuttugu telefon g4 ise bu telefona yakından bakın derim ben şahsen o telefonun arkasında fermuar gibi olan bir yapıyı göremedim
Fatura hariç fiyatsa zaten çok pahalı almışsın zaten banka kredisi çeksen çok daha uyguna gelirdi hatta 1 senelik fatura parası bile kalırdı cebine
Ayrıca 4g destekli telefon kullananlar mobil ağlar kısmını kontrol etsinler çünkü lte (4g) varsayılan olarak ayarlı geliyor ve telefon lte sinyali aradığından pil tüketimini arttırıyor