Reklam
    Reklam
    Yazılım

    Mali Müşavirler E-İmzaya Geçiyor

    TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, yürütülen destek programlarına ilişkin proje başvurularının online olarak yapılmasına olana sağlayan “Proje Değerlendirme ve İzleme Sistemi (PRODİS)” adlı sistemi yürürlüğe soktuğunu açıkladı.

    Bu sistem mali müşavirlerin elektronik imzayla iş yapabilmesini sağlıyor.

    Reklam
    Reklam

    İlgili hükümler doğrultusunda TÜBİTAK, 1 Temmuz tarihinden itibaren “Yeminli Mali Müşavirlik Proje Harcamaları Değerlendirme ve Tasdik Raporu (AGY500)” düzenleyen yeminli mali müşavirlerin elektronik imza sahibi olmalarını zorunlu kılıyor. (GMail İmzanızı Canlandırın)

    İmzalarını yanlarında taşıyacaklar

    Reklam
    Reklam

    Bu değişiklikle birlikte,  mali müşavirler söz konusu formu PRODİS uygulaması üzerinden online gönderme imkanı bulacak. E-GÜVEN ise bu konudaki yeni programını tanıttı.  ( Fikir Eserlerini Bu Siteyle Koruyun)

    Elektronik İmza Paketi adlı bu sistemde de, elektronik imza ve akıllı çubuk (USB Token) yer alıyor. Müşavirler bu sistem sayesinde imzalarını her yere taşıyabilecekler.

    :: E İmza sistemi sizce diğer sektörlerde de yaygınlaşacak mı?

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz

    Mobil Versiyondan Çıkış Yap