Haberler

    Martı Kurye hizmeti duyuruldu!

    Martı, yeni Martı Kurye hizmeti ile kurye sektörüne adım attı. İstanbul'da pilot olarak başlayan hizmet, motosiklet ve araba seçeneği sunuyor.
    martı kurye

    Türkiye merkezli mobilite uygulaması Martı, TAG hizmetinin ardından şimdi de yeni Martı Kurye hizmeti ile pazara girdi. Şirket, bu adımla bireysel ve kurumsal gönderiler için yeni bir çözüm sunmayı hedefliyor.

    Martı Kurye hizmeti neler sunuyor?

    Şirketten yapılan açıklamaya göre, Martı Kurye ilk etapta İstanbul’da pilot bölge uygulamasıyla başladı. Bu yeni hizmet, kullanıcılara şehir içi gönderileri için hem motosiklet hem de araba seçenekleri sunuyor. Böylece, gönderinin boyutuna veya aciliyetine göre farklı taşıma alternatifleri değerlendirilebilecek.

    Hedef tüm Türkiye

    Martı Kurucusu Oğuz Alper Öktem, konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Öktem, İstanbul’daki pilot uygulamanın ardından kullanıcı deneyimini ve operasyonel süreçleri yakından takip edeceklerini belirtti. Bu değerlendirmelerin sonucunda ise hizmetin Türkiye’nin bütün şehirlerinde kullanıma açılması planlanıyor.

    Yerli teknoloji vurgusu

    Oğuz Alper Öktem, şehir yaşamını kolaylaştıran yerli ve milli teknolojiyle çözümler üretmeye devam ettiklerini vurguladı. Martı Kurye’nin, kullanıcıların günlük teslimat ihtiyaçlarını hızlı ve çevreci bir şekilde karşılayacağını belirtti. Ayrıca Öktem, “Hedefimiz, Türkiye’nin her şehrine uzanan millî bir teslimat ağı kurarak yerli teknoloji gücünü şehir içi lojistiğe taşımak,” ifadelerini kullandı.

    Peki, Martı Kurye hizmeti hakkındaki sizin görüşleriniz neler? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşın!

    Henüz yorum yok İlk Yorumu Yaz
    ×

    Yorumunuz gönderildi,
    onaylandıktan sonra yayımlanacak.

    Yorum Yaz