Reklam

McAfee Cinayetten Aranıyor

7
Reklam

John McAfee, işlediği iddia edilen cinayetten dolayı polisi peşine taktı. Adını hepimizin şu ana dek antivirüs programları sayesinde bildiğimiz McAfee‘nin bu olayla gündeme gelmesi de sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

McAfee Security firmasının kurucusu John McAfee, Orta Amerika’da bulunan Belize ülkesinde, Amerika asıllı bir kişiyi silahla öldürdüğü gerekçesiyle polis tarafından aranıyor.

Yine bu bilgilerin yanı sıra, uyuşturucu etkisi olan ve bazı ülkelerde yasaklı olan bazı maddeleri düzenli olarak kullandığı, bu kimyasallarla ilgili tecrübelerini forumlara yazdığı iddia edilen John McAfee‘nin psikolojik olarak bunlardan da etkilenmiş olabileceği söyleniyor.

Reklam

Tutuklandı mı?

Kesin olmamakla birlikte son gelen bilgilere göre John McAfee Belize’de tutuklandı.

:: McAfee Cinayetten Aranıyor

7 Yorum

  1. Nedense bugüne kadar tüm av’leri kullanmama rağmen McAfee hiç kullanmadım. Neredeyse her programla, flash player ile vs. reklam yazılımı gibi önüme çıkıp sinir ediyor.

  2. “yuh bunun yazdıgı antivirüsede güven olmaz, adam içine truva atı yerleştirir”
    Benim tahminim bütün antivirüs yazılımlarında bu var. Son kullanma tarihi geçince nedense 1 ay sonra işletim sistemleri göçüyor

Yorum yap

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Exit mobile version